Бойните точки

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 13 2009, 15:25) Как точно са ограничени летците?
В мозъчно отношение :c022:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Спийд ... Много планети, тертета просто си го изтрелват нагоре ... Ако преди един добър флийтър си летеше и се държеше бял на топ акаунтите ... То сега няма как да стане. Мини май му е работата ....
П.П. Като говорим добър флийтър, не го казвам за всички, а за хора, които могат да играят. Нека се например Юда се регне, да избие всичко около себе си и после да е 1ви с не знам си колко хиляди точки пред втория ... Много ми е интересно как ще стане ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

От мините правиш още мини, от кражбите правиш флота.... и няма кой да те стигне .... някои неща си остават елементарни :) )
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Че то Юда би трябвало да се е регнал в спийда :) Поне каза, че ще :) Ама се крие и дебне сигурно :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Не знам ... Той май още ми е сърдит нещо ...
Даааа ... от мините правиш мини, от тях мини пак правиш мини, от тях мини правиш малко транси, крадеш и правиш мини и като свършат мините се чудиш какво да правиш ... А да, флот ... Правиш флот, правиш флот, правиш флот и опаааа .... рунда свършил ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

То, VaN__ , ако нямаш фантазия и други неща така изглеждат ..... няма точна рецепта за това кой как да играе. Едно е ясно, тоя дето прави мини и лети е по-напред от тоя дето само мини блъска ..... :c022:
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Van поиграй някой рунд с мини макс и друга песен ще запееш :P Относно бойните точки,според мен прекалено голямо внимание им се обръща и не мисля че откакто БТ влияе на класацията има повече битки.Отделна класация по БТ ми звучи доста по удачно,но както и да е :p140:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Макс мини ... правил съм го на харда. И какво стана - нищо бяло около мен ... Само 6-7 човека, от тях 5 са приятели, другите се молят да не се атакуваме ... Тъй не става ... Тогава съборих си мините, построих си флотичка, набих си мода и след 1 седмица излязах от него ... Така вече се играеше ...
[color=red]

Отговори

Върни се в “Off Topic”