Рестарт вселена 1 (SPAM)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Тази тема много ми харесва. Не знам защо :c022:
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

тя стана като латино сериал по дискавъри чанел ;) има и просотии може и да се научи нещо...

сега като са спряни атаките имах време да си огледам планетата. гадните копелета пияндета са заварили една подпора на криво на мината ми за газ!
тяхната мама роботска извънземна :)
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Сигурно защото е спам темичка :)
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

stan4o написа:QUOTE (stan4o @ Jan 14 2009, 12:49) тя стана като латино сериал по дискавъри чанел ;) има и просотии може и да се научи нещо...

сега като са спряни атаките имах време да си огледам планетата. гадните копелета пияндета са заварили една подпора на криво на мината ми за газ!
тяхната мама роботска извънземна :)
Робовладелциии!!! /Поне според историята/
Миопкса му робота....
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Pexos написа:Цитат(Pexos @ Jan 14 2009, 11:41) Робовладелциии!!! /Поне според историята/
Миопкса му робота....
Бе да фнимават те, бившите им роби ( нал тъй беше) да не ги онодят, опс оноксят.И тертетчетата да внимават с маслото и греса къде го слагат, дан объркат дупките хъ хъ хъ.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

малко офф топик ;)
във петък започва последния (може би) сезон на Боен кораб Галактика! ха да видим дали че оселее конфедерацията...
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 14 2009, 12:02) Бе да фнимават те, бившите им роби ( нал тъй беше) да не ги онодят, опс оноксят.И тертетчетата да внимават с маслото и греса къде го слагат, дан объркат дупките хъ хъ хъ.
Перифразиран един лаф на Марто ще звучи така ...."Дупка раса нема" :P :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
biohazard
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет дек 30, 2005 11:55 am

Мнение от biohazard »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 10 2009, 21:31) Малко оффтопик: Какво стана с Принца на мрака - Отмъстителя. Съвсем му загубих дирите на тоз човек...жив ли е ... :c034:
Хихи ми наскоро го видях в родното му градче... Видин :) Жив е ! :)
[b][color=darkred]Legends May Sleep But They Never Die[/b][/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1172133][/url]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

LordAlucard написа:Цитат(LordAlucard @ Jan 14 2009, 15:54) Може ли да попитам кога са рестартите във вселените? Благодаря предварително :)
Вселена 1, рунд 9 стартира на 10.01.2009 в 14:00 ;)
не са минали и 5 дни още
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”