[ALDAN]quit vc [ P O H ]pvpkok

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

Toso_is_back написа:Цитат(Toso_is_back @ Jan 13 2009, 22:45) pvpkok е мой съученик:
1. Напсува теб, гидовете и работния екип.
2. Неможа да си вдигне флотата заради проблем с зареждането на акаунта от началната страница на играта. ( затова и напсува работния екип)
3. Много сте отворени ( става дума за хора, които щяха да бъдат занулени от него... както и да е, в форума всички сте големи летци...)
4. Браво на изход, че е оцелил ( меко казано ) точния момент :a013: ( ако се беше съумявал да си направиш сметките за рециклажа, и да поискаш помощ, определено нямаше да го хванеш )
но това е вече история...
Ако така се псува то нямате място тук в BF а там пише и кой псува.КУЛТУРА от ученици .
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
Потребителски аватар
Toso_is_back
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от Toso_is_back »

Кой си ти, че решаваш кой има право да играе, и кой няма ?
Аиде, стига глупости. Всеки е такъв на моменти, аиде със здраве !
Последна промяна от Toso_is_back на вт яну 13, 2009 10:20 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Toso_is_back написа:Цитат(Toso_is_back @ Jan 13 2009, 22:45) pvpkok е мой съученик:
2. Неможа да си вдигне флотата заради проблем с зареждането на акаунта от началната страница на играта. ( затова и напсува работния екип)
3. Много сте отворени ( става дума за хора, които щяха да бъдат занулени от него... както и да е, в форума всички сте големи летци...)
4. Браво на изход, че е оцелил ( меко казано ) точния момент :a013: ( ако се беше съумявал да си направиш сметките за рециклажа, и да поискаш помощ, определено нямаше да го хванеш )
Точно от такъв играч не знам кой може да бъде занулен, хахаха... По-добре, че са го ударили, да се избави от мъките :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
THE_SHADOW
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 31, 2008 6:37 pm
Контакти:

Мнение от THE_SHADOW »

А бе не те знам Toso ли си къв си ама и аз като играх за 1-ви път мн се нервих мн псувах ама не по форомите и по личните съобщения ама накрая си казах тва е само игра ;) няма смисъл така че не го защитавай твоито приятелче , защото тва със зареждането си е АПСОЛЮТНО негов проблем нито работния акип му е виновон нито гидовете па камоли играчите в БФ така че сам си е виновен , а за псувните :lol: оле майкооо доста го бива :lol: аз само един коментар иам по темата с псувните : НЯМАШ ЕЛЕМЕНТАРНО ВАСПИТАНИЕ ПИЧ !!! Приятна игра на всички :crazy_pilot:
Последна промяна от THE_SHADOW на ср яну 14, 2009 9:43 am, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Щом псува, естествено, че има място тук. Като оранжeв ;) . Аман от простаци, че даже и адвокати си намерили... жалка история. Чак ми се дощя и аз да се включа :lol: .
Последна промяна от LoaD на ср яну 14, 2009 12:27 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

А ти къде летиш? :crazy_pilot: И побелявал ли си на някого от темата...някога? :crazy_pilot: Бърже в леглото, да не ти се кара мама ! :girl_witch:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
the_predator

Мнение от the_predator »

Toso_is_back написа:Цитат(Toso_is_back @ Jan 14 2009, 00:45) както и да е, в форума всички сте големи летци...)

абе ако погледнеш акаунтите в играта на тези които са писали в темата ще видиш че не само в форума са големи летци ;) така че недей да говориш така за тях та да не земеш да засегнеш някой :) токувиш те изчакал да му побелееш та да ти стопи ламарините :)
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

THE_SHADOW написа:Цитат(THE_SHADOW @ Jan 13 2009, 23:52) А бе не те знам Toso ли си къв си ама и аз като играх за 1-ви път мн се нервих мн псувах ама не по форомите и по личните съобщения ама накрая си казах тва е само игра ;) няма смисъл така че не го защитавай твоито приятелче , защото тва със зареждането си е АПСОЛЮТНО негов проблем нито работния акиш му е виновон нито гидовете па камоли играчите в БФ така че сам си е виновен , а за псувните :lol: оле майкооо доста го бива :lol: аз само един коментар иам по темата с псувните : НЯМАШ ЕЛЕМЕНТАРНО ВАСПИТАНИЕ ПИЧ !!! Приятна игра на всички :crazy_pilot:
Да бе сигурно няма момчето ВАСПИТАНИЕ....

Иначе Браво за битка :) Ако найстина е така както казва ТОСО - жалко за защитника :p140:
Последна промяна от MrBlack на ср яну 14, 2009 8:52 am, променено общо 1 път.

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

the_predator написа:Цитат(the_predator @ Jan 14 2009, 07:13) абе ако погледнеш акаунтите в играта на тези които са писали в темата ще видиш че не само в форума са големи летци ;) така че недей да говориш така за тях та да не земеш да засегнеш някой :) токувиш те изчакал да му побелееш та да ти стопи ламарините :)
Е рунда за съжаление не е 9-12 месеца, та няма изгледи да побелее :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Toso_is_back
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от Toso_is_back »

Fallen # Не си спомням да съм ти писал да пишеш в темата, защото тебе бих те викнал само когато имам нужда от тъпи и без мислени коментари, каквито само твоето въоражение може да съчини... Аиде със здраве !
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”