Бате ми нали затова са овните и овците...hammer написа:QUOTE (hammer @ Jan 12 2009, 16:01) В овнвшкото е истината... ама трябва да има някой, дето да знае как се прави![]()
от бая време ми се ще
В това студено обедно-следобедно време всичко някак навежда на такива размисли кухненски...maks написа:QUOTE (maks @ Jan 12 2009, 14:05) хахах сега кво обърнахте темата на кухняиначе истината за мен е цър-пър и пържени картофки
.
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
Абе чудих се и по-рано дали това имаше предвид - да та светна, че туй ми го пишеше само първите 5 минути след инсталацията. Не знам що така... моя отказва да приеме, че е БетаSabret00th написа:Цитат(Sabret00th @ Jan 12 2009, 16:21)Че и според един новинарски сайт другия месец излиза нова бета....пък доколкото помня скайп сетъпа още си сваля 3.8 нещо си....Код: Избери всички
Skype (BETA)
Keep space clean, it's not yours.
Явно при теб си има собствено мнение, на мен си ми пише БетаLoaD написа:QUOTE (LoaD @ Jan 12 2009, 17:29) Абе чудих се и по-рано дали това имаше предвид - да та светна, че туй ми го пишеше само първите 5 минути след инсталацията. Не знам що така... моя отказва да приеме, че е Бета.
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
Ако поогледаш по-обстойно прикачения jpg файл ще забележиш, че аз всъщност съм с Vista, а не се споменава нищо за Бета. Явно тя е програмата със собствено мнение... :>
Последна промяна от LoaD на вт яну 13, 2009 9:26 pm, променено общо 1 път.
Ма той не е с Виста бре, нали смени с уин 7LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Jan 13 2009, 20:21) Ако поогледаш по-обстойно прикачения jpg файл ще забележиш, че аз всъщност съм с Vista, а не се споменава нищо за Бета. Явно тя е програмата със собствено мнение... :>
Kaза, че му излизало БЕТА, преди да я махне. По пътя на логиката, следва, че това е било времето когато не я е махал, т.е. е бил с нея.
Я да каже как е 7-мицата, че много съм ѝ се навил.
Я да каже как е 7-мицата, че много съм ѝ се навил.
Последна промяна от LoaD на ср яну 14, 2009 12:23 am, променено общо 1 път.