Ако така се псува то нямате място тук в BF а там пише и кой псува.КУЛТУРА от ученици .Toso_is_back написа:Цитат(Toso_is_back @ Jan 13 2009, 22:45) pvpkok е мой съученик:
1. Напсува теб, гидовете и работния екип.
2. Неможа да си вдигне флотата заради проблем с зареждането на акаунта от началната страница на играта. ( затова и напсува работния екип)
3. Много сте отворени ( става дума за хора, които щяха да бъдат занулени от него... както и да е, в форума всички сте големи летци...)
4. Браво на изход, че е оцелил ( меко казано ) точния момент( ако се беше съумявал да си направиш сметките за рециклажа, и да поискаш помощ, определено нямаше да го хванеш )
но това е вече история...
[ALDAN]quit vc [ P O H ]pvpkok
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- chaha
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
- Контакти:
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
- Контакти:
Кой си ти, че решаваш кой има право да играе, и кой няма ?
Аиде, стига глупости. Всеки е такъв на моменти, аиде със здраве !
Аиде, стига глупости. Всеки е такъв на моменти, аиде със здраве !
Последна промяна от Toso_is_back на вт яну 13, 2009 10:20 pm, променено общо 1 път.
Точно от такъв играч не знам кой може да бъде занулен, хахаха... По-добре, че са го ударили, да се избави от мъкитеToso_is_back написа:Цитат(Toso_is_back @ Jan 13 2009, 22:45) pvpkok е мой съученик:
2. Неможа да си вдигне флотата заради проблем с зареждането на акаунта от началната страница на играта. ( затова и напсува работния екип)
3. Много сте отворени ( става дума за хора, които щяха да бъдат занулени от него... както и да е, в форума всички сте големи летци...)
4. Браво на изход, че е оцелил ( меко казано ) точния момент( ако се беше съумявал да си направиш сметките за рециклажа, и да поискаш помощ, определено нямаше да го хванеш )
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- THE_SHADOW
- Редник (Private)
- Регистриран: пет окт 31, 2008 6:37 pm
- Контакти:
А бе не те знам Toso ли си къв си ама и аз като играх за 1-ви път мн се нервих мн псувах ама не по форомите и по личните съобщения ама накрая си казах тва е само игра
няма смисъл така че не го защитавай твоито приятелче , защото тва със зареждането си е АПСОЛЮТНО негов проблем нито работния акип му е виновон нито гидовете па камоли играчите в БФ така че сам си е виновен , а за псувните
оле майкооо доста го бива
аз само един коментар иам по темата с псувните : НЯМАШ ЕЛЕМЕНТАРНО ВАСПИТАНИЕ ПИЧ !!! Приятна игра на всички 
Последна промяна от THE_SHADOW на ср яну 14, 2009 9:43 am, променено общо 1 път.
Щом псува, естествено, че има място тук. Като оранжeв
. Аман от простаци, че даже и адвокати си намерили... жалка история. Чак ми се дощя и аз да се включа
.
Последна промяна от LoaD на ср яну 14, 2009 12:27 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
А ти къде летиш?Toso_is_back написа:Цитат(Toso_is_back @ Jan 13 2009, 22:45) pvpkok е мой съученик:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
the_predator
Toso_is_back написа:Цитат(Toso_is_back @ Jan 14 2009, 00:45) както и да е, в форума всички сте големи летци...)
абе ако погледнеш акаунтите в играта на тези които са писали в темата ще видиш че не само в форума са големи летци
- MrBlack
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
- Контакти:
Да бе сигурно няма момчето ВАСПИТАНИЕ....THE_SHADOW написа:Цитат(THE_SHADOW @ Jan 13 2009, 23:52) А бе не те знам Toso ли си къв си ама и аз като играх за 1-ви път мн се нервих мн псувах ама не по форомите и по личните съобщения ама накрая си казах тва е само играняма смисъл така че не го защитавай твоито приятелче , защото тва със зареждането си е АПСОЛЮТНО негов проблем нито работния акиш му е виновон нито гидовете па камоли играчите в БФ така че сам си е виновен , а за псувните
оле майкооо доста го бива
аз само един коментар иам по темата с псувните : НЯМАШ ЕЛЕМЕНТАРНО ВАСПИТАНИЕ ПИЧ !!! Приятна игра на всички
![]()
Иначе Браво за битка
Последна промяна от MrBlack на ср яну 14, 2009 8:52 am, променено общо 1 път.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Е рунда за съжаление не е 9-12 месеца, та няма изгледи да побелееthe_predator написа:Цитат(the_predator @ Jan 14 2009, 07:13) абе ако погледнеш акаунтите в играта на тези които са писали в темата ще видиш че не само в форума са големи летцитака че недей да говориш така за тях та да не земеш да засегнеш някой
токувиш те изчакал да му побелееш та да ти стопи ламарините
![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
- Контакти: