може но не на атака или пиратски.....Porter написа:Цитат(Porter @ Jan 13 2009, 18:05) От това следва, че народа неможе да си прави сейв по себе си!?
ще го оправим.... малко време ни трябва само
може но не на атака или пиратски.....Porter написа:Цитат(Porter @ Jan 13 2009, 18:05) От това следва, че народа неможе да си прави сейв по себе си!?
CORWIN написа:QUOTE (CORWIN @ Jan 13 2009, 18:01) в момента се работи по отстраняване на проблем свързан с непозволяване на атака или пиратски полет по собствена планета....
ще можете.....VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Jan 13 2009, 19:18) т.е. искаш да кажеш, че нататък няма да можем да си атакуваме собствените планети ??? не разбрах просто ...
окиCORWIN написа:QUOTE (CORWIN @ Jan 13 2009, 20:00) ще можете.....
както и ще можете да товарите ресурс при мисии атака.... (нещо което в момента не е възможно...)
тъй като едва утре ще е възможно да се оправи всичко по меню "флоти" взех решение да спра атаките, пиратските полети и шпионажа....
знам че по този начин се ограничават летците... но по-добре сега и така отколкото по-късно и след като няколко хора изпищят сериозно....
Ебавам те лекичко, щото гледам, че си яко у филмаatomic написа:Цитат(atomic @ Jan 13 2009, 16:50) сънчо аз не играя в 1ва да те светна само и много почна да ми цитираш постовете...