Бойните точки

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jan 12 2009, 16:49) Ти си бил много зле . Форумна мишка ,. Оооо да ,само ти си повелителя на великите идеи и ние простосмъртните черпим от твоята велика мисъл , ооо боже прости ми ,че те обидех на по горния пост ,нека бъда опростен :dizzy:
Ъ?

П.П. Мислих, мислих, ама на горното по-свързан отговор не можах да измисля.
Последна промяна от Sabret00th на пон яну 12, 2009 4:06 pm, променено общо 1 път.
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
Контакти:

Мнение от Svilko »

Та последно как се изчисляват бойни точки казахте? Айде де не го крийте от обикновените юзъри кат мен. И аз искам да науча нещо :74:
Потребителски аватар
Mehanika
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:24 pm
Контакти:

Мнение от Mehanika »

не е структората , щото ако биеш флот на нокс се смятат разликата от загубените точки , сътветно флота на нокс ще загуби по-малко точки . защитата на тертет ще загуби по-малко точки , защото когато прави защита и му дава по-малко точки , тоест не структора , а цена :)
[url=http://cska.bg]яко сайтче[/url]

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Mehanika написа:Цитат(Mehanika @ Jan 13 2009, 01:09) тоест не структора , а цена :)
Така е. Загубен Кръст, например, около 23 точки взима. Аналогично и при защитата на тертетите. Чак сега загрявам каква далавера е Нокс да удари Миоп... хем 15% по-малко загуби, хем +5-10% рециклаж :) .
Последна промяна от LoaD на вт яну 13, 2009 1:09 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Е вие сега искате направо да сложите нокса на колене. И то не точно на колене, ами направо да му биете шута. То и не точно на нокса, а на бойните акаунти, които играят с тази раса. Това е да играеш с нокс на боен акаунт. Има си преимущество и аз винаги съм го казвал. Така, като ще го даваш боец, нокс, сумати кръстове и .... И погледнато от другата точка, когато се бият големи флоти. 1к кръстове = 27к при всяка друга раса, при нокс ~ 23к .... Само от тука се печелят 4к .... да не говорим за наистина големи флоти, където се губят хиляди и хиляди кораби ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Mehanika
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:24 pm
Контакти:

Мнение от Mehanika »

луд ли си , как ще махат нокса , просто мислим над плюсове и минуси :)
Последна промяна от Mehanika на вт яну 13, 2009 9:49 am, променено общо 1 път.
[url=http://cska.bg]яко сайтче[/url]

Потребителски аватар
Svilko
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
Контакти:

Мнение от Svilko »

Бе не знам какво мислите ама аз искам да знам кък са начисляват тия бойни точици :) До тук разбрах, че по цената :) И както и да го смятам си е нечестно :)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Даже си е много честно. Нека тертите си копат, конфитата и миопите да си гоня рецовете. Нокса е бойна раса. Да не се пипа, че и без това орязаха отвсякъде хората, които искат да летят ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Как точно са ограничени летците?
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 13 2009, 15:24) Даже си е много честно. Нека тертите си копат, конфитата и миопите да си гоня рецовете.
Е те надали над ~ 25 души от общо... там колко на вселена, играят по тези изброени тактики. По-скоро вариантите при активен акаунт са или топ акаунт, или... някаква средна работа (от 50к до 300к точки), или гавра с играта ("боец" на 5-15к точки...). И оттам вече ти идват тактиките...
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”