Рестарт вселена 1 (SPAM)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

И във 2ра беше така в началото на текущия рунд, след 10тина дни обаче не знам от де се взеха ама още 500 човека почнаха да цъкат, след време още малко и така...
Просто хората не бързат ;)
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Блажени са низшите духом :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 30, 2006 4:01 pm
Контакти:

Мнение от T-J »

Четох Четох и си мисля:
Какво като имаше добив като в детмача, ламите така или иначе ще си останат ламита, оставете ги седа да си дърпат те така или иначе ще ви дават после повече кражбички. Аз 1ви докладвах добива (или поне така си мисля) нито съм гласувал, нито съм копувал рес нито сигнатурите ползвах. Мислите ли, че щом някой ламе си е купило отначало доста рес и дръпне после наистина играещите добре няма да го прегазят. Айде хващахте се пак за кирките че да има откого да си земам ресурса :a055:
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
zLa-GaD
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 30, 2006 2:37 pm
Контакти:

Мнение от zLa-GaD »

T-J написа:QUOTE (T-J @ Jan 11 2009, 20:12) Четох Четох и си мисля:
Какво като имаше добив като в детмача, ламите така или иначе ще си останат ламита, оставете ги седа да си дърпат те така или иначе ще ви дават после повече кражбички. Аз 1ви докладвах добива (или поне така си мисля) нито съм гласувал, нито съм копувал рес нито сигнатурите ползвах. Мислите ли, че щом някой ламе си е купило отначало доста рес и дръпне после наистина играещите добре няма да го прегазят. Айде хващахте се пак за кирките че да има откого да си земам ресурса :a055:
Бе и ти си прав.., аз копам ли копам и никой не настигам . Факт!!! Само не ми е ясно , кои са тия "ламета" да ги ева дето така са се възползвали . Каси , че ще има - ше има и то ще са тези с повечкото БТ . Така че леко с прегазването може да катастрофираш зле...
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

zLa-GaD написа:Цитат(zLa-GaD @ Jan 11 2009, 22:56) Бе и ти си прав.., аз копам ли копам и никой не настигам . Факт!!! Само не ми е ясно , кои са тия "ламета" да ги ева дето така са се възползвали . Каси , че ще има - ше има и то ще са тези с повечкото БТ . Така че леко с прегазването може да катастрофираш зле...

Дам всичко е заради тия сигнатури, хлапетата тоест ламетата се подържат кво има да кажи на цялото даскало да го вербуват после той тях . тука се губи леко баланса заради омразните сигнатури ,даже започнахме и ние по зрелите играчи да си пращаме линкове .ама едно е да те вербуват 10 а друго е 1000 .ама след няколко дена всичко ще си дойде на местото като се започни да се лети :crazy_pilot:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

За толкова години в тая игра май само Палавкоч и Мимоза съм видял от самото началото до края на съответния рунд да цъкат в топ3! 90% от сегашния топ100(то даже неможе да се каже топ) няма да завърши рунда :) а вие умувате кой колко е на далавера от 6 минутен добив!? Цели 6 месеца има да се играе :p140:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

А после на въпросните "ламета", дето нямало проблем, че са се възползвали, даже не сте им в обхвата по ресурсни. Ама нищо де, нали да става спама... :c022:

Макар че наистина, този малко над четвърт час (откога четвърт час стана 6 минути - само вие ще ни кажете :) ) няма да реши рунда, може само да реши някой и друг играч да заиграе сериозно... от което играта само печели ;) .
Последна промяна от LoaD на пон яну 12, 2009 12:12 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 30, 2006 4:01 pm
Контакти:

Мнение от T-J »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 12 2009, 01:04) А после на въпросните "ламета", дето нямало проблем, че са се възползвали, даже не сте им в обхвата по ресурсни. Ама нищо де, нали да става спама... :c022:

Макар че наистина, този малко над четвърт час (откога четвърт час стана 6 минути - само вие ще ни кажете :) ) няма да реши рунда, може само да реши някой и друг играч да заиграе сериозно... от което играта само печели ;) .
Както казах вече почти всички копачи в момента до 2 месеца ще изпаднат от "топ-а". В момента съотношението е 7:3 тертет:нокс. Ското ще е обратното а до 2 месеца и се съмнявам и 1 тертет да остане в него. Но който играе за тъпата класация нека го прави ако му позволят останалите. Лично аз този рунд съм повече за веселбата и подкрепата повече отколкото досега. Не забравятйте това си е само една игра и ще остане такава завинаги ;) ЗАБАВЛЯВАЙТЕ се с нея вместо да се НЕРВИТЕ и поболявате по нея. Успех и приятна игра на всички.
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
the_predator

Мнение от the_predator »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 10 2009, 23:31) Какво стана с Принца на мрака - Отмъстителя.

и аз това искам да знам :c022:

п.п. макар че май знам..
Последна промяна от the_predator на пон яну 12, 2009 6:39 am, променено общо 1 път.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Това за 2та месеца не мисля че е така ;) Въпросните "копачи" като обърнат лопатата и ще падат глави ;) . Тертета не е за изхвърляне до 200-300К точки, а сега и с 3те планетки бонус и го повече може да прокопса ;)
Например Джадая в спееда мисля показа това - онова със тертет. Верно примера не е много баш заради добива, но пък за сметка на това 15% бонус сгради не се усеща ич там ;)
Айде :) Успех от мене :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”