ALDAN RULLZzz*
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Брей, пак клане .... Как да е...
Ей, пале, как така каса като теб може да занулява ?!?
Ей, пале, как така каса като теб може да занулява ?!?
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
- THE_SHADOW
- Редник (Private)
- Регистриран: пет окт 31, 2008 6:37 pm
- Контакти:
QUOTE Брей, пак клане .... Как да е...
Ей, пале, как така каса като теб може да занулява ?!?[/quote]
ПАЛЕ ... ХАХАХА НЕ ТЕ ЗАНАМ ЗА КАКЪВ СЕ ИМАШ АМА АЗ НЕ ИГРАЯ ОТ СКОРО МЕНЧЕ , А САМ ИГРАЛ 2 РУНДА ПРЕДИ ЗНАМ ЧЕ НЕ Е МН ВРЕМЕ АМА ИМАМ ДОСТАТЪЧНО ОПИТ , И + ТОВА НЕ САМ ТИ НИКАКВА КАСИЧКА И НИКОГА НЕ ЗНАМ ЗА КОЛКО ДОБЪР СЕ ИМАШ И КОЛКО ТИ Е ГОЛЯМО САМОЧУСТВИЕТО АМА ПО ДОБРЕ ЗАМЪЛЧИ ПО ТАЯ ТЕМА С КАСИТЕ
Ей, пале, как така каса като теб може да занулява ?!?[/quote]
ПАЛЕ ... ХАХАХА НЕ ТЕ ЗАНАМ ЗА КАКЪВ СЕ ИМАШ АМА АЗ НЕ ИГРАЯ ОТ СКОРО МЕНЧЕ , А САМ ИГРАЛ 2 РУНДА ПРЕДИ ЗНАМ ЧЕ НЕ Е МН ВРЕМЕ АМА ИМАМ ДОСТАТЪЧНО ОПИТ , И + ТОВА НЕ САМ ТИ НИКАКВА КАСИЧКА И НИКОГА НЕ ЗНАМ ЗА КОЛКО ДОБЪР СЕ ИМАШ И КОЛКО ТИ Е ГОЛЯМО САМОЧУСТВИЕТО АМА ПО ДОБРЕ ЗАМЪЛЧИ ПО ТАЯ ТЕМА С КАСИТЕ
Последна промяна от THE_SHADOW на съб яну 10, 2009 10:23 pm, променено общо 1 път.
- THE_SHADOW
- Редник (Private)
- Контакти:
QUOTE shadow аз те видях че си си направил колония до него и ти писах ако ти трябва помощ с рециклажа.можех да отнеса 1 мил.razmus е точно до мене преди той се занули в мене,после аз го занулих сега ти...[/quote]
Еми съжалявам , не сам ти видял съибщението
а и аз щеше да ти оставя реца за тебе
не ми пука за реца а за битката ми пука
здраве да е 
Еми съжалявам , не сам ти видял съибщението
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Шадоуче, случайно да си забелязал, че към всички се обръщам така ?!? И случайно аджеба да си забелязал, че тези, които ме познават се обръщам към мен с "ламер", а ?!? Като си играл от цели 2 рунда, идвало ли ти е да отвориш някоя тема и да четеш обстойно, да видиш колко пъти съм казвал - НЕ СЪМ ДОБЪР, А СЪМ ИГРАЧ. ИГРАЯ ЗА УДОВОСТВИЕТО, А НЕ ДА ИЗБИВАМ КОМПЛЕКСИ, НЕ СЪМ НЕЗАНУЛИМ, НЕ СЪМ БЕЗСМЪРТЕН, ама много мразя НЯКОЙ ДА МИ ВИКА, касичке !
[color=red]
- ku4eto
- Редник (Private)
- Регистриран: чет мар 13, 2008 1:30 pm
- Контакти:
чакай бе аз ли съм сляп или не виждам някой да ти е казал "касичке" ???VaN__ написа:QUOTE (VaN__ @ Jan 11 2009, 17:17) Шадоуче, случайно да си забелязал, че към всички се обръщам така ?!? И случайно аджеба да си забелязал, че тези, които ме познават се обръщам към мен с "ламер", а ?!? Като си играл от цели 2 рунда, идвало ли ти е да отвориш някоя тема и да четеш обстойно, да видиш колко пъти съм казвал - НЕ СЪМ ДОБЪР, А СЪМ ИГРАЧ. ИГРАЯ ЗА УДОВОСТВИЕТО, А НЕ ДА ИЗБИВАМ КОМПЛЕКСИ, НЕ СЪМ НЕЗАНУЛИМ, НЕ СЪМ БЕЗСМЪРТЕН, ама много мразя НЯКОЙ ДА МИ ВИКА, касичке !
- THE_SHADOW
- Редник (Private)
- Контакти:
Последна промяна от THE_SHADOW на нед яну 11, 2009 5:53 pm, променено общо 1 път.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
А ако имаше малко мозък и се беше сетил, че "пале" е обръщение към куче => към "ку4ето" нямаше да разискваме проблема.Но както и да е - разбрахме, че си голямата работаTHE_SHADOW написа:Цитат(THE_SHADOW @ Jan 11 2009, 18:48)Първо никой не ти е казал касичка и Второ , да знаеш аз като почна всеки рунд си мисля и чакам с нетърпение кога ти ще пуснеш тема за да я чета какво си писал и кака се обръщаш към всийчки нас с прекрасната думичка "пале"
Както и да е не искам да се заяждам защото не обичам , не сам такъв човек , да приемем всичко това като НЕДОРАЗОМЕНИЕ и просто да си играем играта а? Кво ше кажеш ?
![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
the_predator