Давам акаунти уни 1,2,3 и спийд
Давам си акаунтите.
Уни1 - нокс, планета на 1, с над 200 полета, с 10 нанокредита, купен ресурс, 100 сигнатури
Уни2 - нокс, развит на търговия и на флот, не е много добро разпределението на планетите, има доста скорости.
Уни3 - нокс, развит на търговия и проучвания, с 15тина милки в търговията, на около 28к точки, има и добри мини.
Спийд - тертет, развит на мини, скорости и рециклатори.
Предварително да заявя, че няма да дам акаунт, на човек, който няма нужния опит за дадения акаунт.
Уни1 - нокс, планета на 1, с над 200 полета, с 10 нанокредита, купен ресурс, 100 сигнатури
Уни2 - нокс, развит на търговия и на флот, не е много добро разпределението на планетите, има доста скорости.
Уни3 - нокс, развит на търговия и проучвания, с 15тина милки в търговията, на около 28к точки, има и добри мини.
Предварително да заявя, че няма да дам акаунт, на човек, който няма нужния опит за дадения акаунт.
- I_love_my_LaNGa
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
- Контакти:
Аз искам това във 2-ра....ако е ацц-то,което е на 1М точки (знам ли може да имаш и други)....AddictioN написа:QUOTE (AddictioN @ Jan 10 2009, 18:16) Давам си акаунтите.
Ако се съмняваш в опита ми,спри мода и ще ти го докажа...
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
Човека ви намекна, че на неграмотници ацц няма да дава.Аз не разбирам как очаквате да ви даде ацц на милка точки при положение, че само в детмача може да сте играли с такъв акаунт...Както и да е, дано само да даде ацц на свестни хора да не се прецакат...жалко, че спираш с играта 
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Адикшъней, недей спира бря ... Па и .... Преди да спреш, кажи, че искам да си взема газта, че ще ми трябва по някое време ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
една каса по-малко в спийда
а още и един транс не съм извадил..... не е истина
а още и един транс не съм извадил..... не е истина
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]