даже вече ме каниха да гласувам хахахаskorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Jan 10 2009, 17:53) Това са промоции явно някакви ..... 30 мин. х 100к ...... добър начален капитал .... па и сигнатурките май бачкат ....![]()
Рестарт вселена 1 (SPAM)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
Колко пъти? Един ли сто, ли?VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Jan 10 2009, 18:33) даже вече ме каниха да гласувам хахаха![]()
ПоЗДРАВ за летците в първа
Последна промяна от Nicoll на съб яну 10, 2009 5:42 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
някой Админ на уни 1 е CORWIN - едно ЛС и всичко ще е ОКIvy написа:Цитат(Ivy @ Jan 10 2009, 18:57) Може ли любезно да замоля някой админ да си свърши работата???
п.п. мацко, обещавам тази вечер да си седна на Д-то и ще го напиша
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Мда ама CORWIN се изпари като ланския сняг. предполагам има бая задачки. Надявам се все някой да помогне. Колкото до разказа, споко, все пак и мен бая ме чакахте, то нали и муза трябва да му дойде на човек...Nicoll написа:QUOTE (Nicoll @ Jan 10 2009, 17:05) някой Админ на уни 1 е CORWIN - едно ЛС и всичко ще е ОК(предполагам
)
п.п. мацко, обещавам тази вечер да си седна на Д-то и ще го напиша![]()
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
Баш. А сега ако спрат и всички полети, както беше няколко дни във 2-ра и 3-та - ще се изям от яд вече... :> Още в първите си 30 минути тая вселена сложи другите в малкия си джобskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 10 2009, 18:53) Това са промоции явно някакви ..... 30 мин. х 100к ...... добър начален капитал .... па и сигнатурките май бачкат ....![]()
Последна промяна от LoaD на съб яну 10, 2009 6:54 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
zLa-GaD
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет мар 30, 2006 2:37 pm
- Контакти:
Добива се задържа само около 7-8мин. От това , което виждам почти никой не се е възползвал прекалено много .LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Jan 10 2009, 19:49) Баш. А сега ако спрат и всички полети, както беше няколко дни във 2-ра и 3-та - ще се изям от яд вече... :> Още в първите си 30 минути тая вселена сложи другите в малкия си джоб.
Полетите направо да ги пускат след 2 месеца . До тогава ще успея да направя малко корабчета
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
добива се задъража около 6 мин... за да бъдем точни..
през това време на координати 1.1.1 имаше "ленински съботник" и петилетката се взе за 5..... минути...
ако някой реши може да дойде на гости
Ivy: за лански сняг, незнам нищо....днес газейки "по почистените софийски улици" се замечтах за Рила, Пирин и каквото се сетиш още.... от сорта... но за мое съжаление, не би - тук съм си и пак съм си същия....
Та да си дойдем на думата - който се е обърнал към съпорта - все е получвал и отговор... (не уточнявам, че веднага)
Nicoll: Благодаря за ентусиазма, но нали знаеш.... "пътя към АДА е постлан от добри намерения" .... та мисля че съм пределно ясен.
Апропо, проблема със смс-ите за нанокредити, все още не е изцяло решен, така че моля да ни изивните...
то и други проблеми си остават за решение, но живот и здраве, ще гледам да ги оправим скоро...
Лека и приятна игра СПАМЕРИ
през това време на координати 1.1.1 имаше "ленински съботник" и петилетката се взе за 5..... минути...
ако някой реши може да дойде на гости
Ivy: за лански сняг, незнам нищо....днес газейки "по почистените софийски улици" се замечтах за Рила, Пирин и каквото се сетиш още.... от сорта... но за мое съжаление, не би - тук съм си и пак съм си същия....
Та да си дойдем на думата - който се е обърнал към съпорта - все е получвал и отговор... (не уточнявам, че веднага)
Nicoll: Благодаря за ентусиазма, но нали знаеш.... "пътя към АДА е постлан от добри намерения" .... та мисля че съм пределно ясен.
Апропо, проблема със смс-ите за нанокредити, все още не е изцяло решен, така че моля да ни изивните...
то и други проблеми си остават за решение, но живот и здраве, ще гледам да ги оправим скоро...
Лека и приятна игра СПАМЕРИ
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
нещо не връзвам какво направих пакCORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 10 2009, 20:28) Nicoll: Благодаря за ентусиазма, но нали знаеш.... "пътя към АДА е постлан от добри намерения" .... та мисля че съм пределно ясен.
п.п. дрънкам си тука, да се намирам на работа
Corwin, както казах ясно ми е че имаш хиляди други задачки и не съм имала за цел да прозвучи грубо и да се заяждам
просто ни трябваше бързо решение, както и да е, намерихме го
Дано да ти е лека работата по администрирането този рунд и по-малко нарушители
Дано да ти е лека работата по администрирането този рунд и по-малко нарушители
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]