Проблем

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
sss-1
Редник (Private)
Регистриран: вт сеп 13, 2005 9:27 am
Контакти:

Мнение от sss-1 »

Не мога да вляза във вселена 1. Помощ!!!
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Опитай след 18:00 отново и ако успееш значи имаш същия проблем http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=55983
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

sss-1 написа:Цитат(sss-1 @ Jan 10 2009, 18:00) Не мога да вляза във вселена 1. Помощ!!!
няма проблем с влизането ... провери нета ... кукита и тем подобни ... пробвай през друг браузър :c022: ... опитай всичко ... но няма проблем с влизането (с БТК съм) ...
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
sss-1
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от sss-1 »

Пробвах всичко и пак не ще.
sss-1
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от sss-1 »

Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)
тва ми изписа току що каквото и да значи
Последна промяна от sss-1 на съб яну 10, 2009 5:28 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

sss-1 написа:Цитат(sss-1 @ Jan 10 2009, 18:19) Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)
тва ми изписа току що каквото и да значи
и натисни F5 да видим дали ще влезеш ... влиза се (поне излязох и влязох за пореден път :c022: )
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
sss-1
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от sss-1 »

успях но ще трябва да си пиша всеки линк

п.с. и с рефреш не ще
Последна промяна от sss-1 на съб яну 10, 2009 5:37 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

sss-1 написа:Цитат(sss-1 @ Jan 10 2009, 18:33) успях но ще трябва да си пиша всеки линк

п.с. и с рефреш не ще

няма проблем с достъпа до вселената.... дай ми ник, да проверя при теб....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
sss-1
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от sss-1 »

Ника ми е rarti и проблема пак се появи :(
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

sss-1 написа:Цитат(sss-1 @ Jan 11 2009, 07:52) Ника ми е rarti и проблема пак се появи :(
последна активност 10:20 днес.....
незнам къде е проблема... но не виждам да е при нас...
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”