Рестарт вселена 1 (SPAM)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

Една темичка да обединим спама в началото на рунда със тематична песен ;)

Събота късен следобед
Потребителски аватар
Ivy
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 18, 2008 1:55 pm
Контакти:

Мнение от Ivy »

:a013: Добро попадение :a055: наздраве за новия рунд
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
the_predator

Мнение от the_predator »

абе хора я кажете къде ще е по голямо шоуто в 1-ва или в спийд :) че ми с еиграе и в двете ама тъй като играя и във вселена 2 ще ми станат много... :( като гледам спийда се напълни с много луди играчи и за това се чудя дали 1-ва ще е по интересна :)
Последна промяна от the_predator на съб яну 10, 2009 11:15 am, променено общо 1 път.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Е какво не ви харесва сега - развити ацц, добив като за спеед :)
Потребителски аватар
Ivy
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Ivy »

the_predator написа:QUOTE (the_predator @ Jan 10 2009, 09:53) абе хора я кажете къде ще е по голямо шоуто в 1-ва или в спийд :) че ми с еиграе и в двете ама тъй като играя и във вселена 2 ще ми станат много... :( като гледам спийда се напълни с много луди играчи и за това се чудя дали 1-ва ще е по интересна :)
Зависи на какво си фен, аз предпочитам по дългосрочните планове с добра интрига. От край време съм си фен на първа вселена. Ако искаш по-интензивна игра отивай в спиида.
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
the_predator

Мнение от the_predator »

Ivy написа:Цитат(Ivy @ Jan 10 2009, 13:14) Зависи на какво си фен, аз предпочитам по дългосрочните планове с добра интрига. От край време съм си фен на първа вселена. Ако искаш по-интензивна игра отивай в спиида.

фен съм на боищата :) също така на интригите и всичко що е свързано с бой :)
иначе и аз едно време бях фен на първа ,но нещо упостя по едно време вселената и от тогава играя се във вселена 2 :) засега ще се регна и в 2-те пък квото стане :)
Потребителски аватар
Ivy
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Ivy »

the_predator написа:QUOTE (the_predator @ Jan 10 2009, 10:17) фен съм на боищата :) също така на интригите и всичко що е свързано с бой :)
иначе и аз едно време бях фен на първа ,но нещо упостя по едно време вселената и от тогава играя се във вселена 2 :) засега ще се регна и в 2-те пък квото стане :)
Добро решение. Едно време в първа имаше свестни играчи и съюзи, ставаше интригата, имаше емоция, после (горе долу от 5 рунд насам) предимно ламета и скука. Кой знае обаче, може да се възроди блясъка.
the_predator

Мнение от the_predator »

Ivy написа:Цитат(Ivy @ Jan 10 2009, 13:32) Кой знае обаче, може да се възроди блясъка.
едвали ще се възроди :) но доколкото дочувам от приятели 3-та и спийд са мн интересни сега :)
Потребителски аватар
Ivy
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Ivy »

Аз залагам на първа вселена :)
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

то докато почнат интригите в 1-ва рунда на спида ще свърши... ако се кефиш на множествения оргазъм спида е твойта вселена ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”