Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
PrincIvan написа:Цитат(PrincIvan @ Jan 8 2009, 23:19) Намини в СтЗ и съм ти купил 1 биричка. С удоволствие ще ти я дам, само ми кажи, дали не беше Winner Team?
Специално за тебе отворих шкафа с двд-тата и намерих въпросният рунд. Акаунтът kimi_raikonen е бил в съюз с id 497 и име *Winner_Team*.
PrincIvan написа:Цитат(PrincIvan @ Jan 9 2009, 10:10) Абе оправдавам се аз... Ако тук админите на 2ра Вселена с ника sexy_girl, ще види, че е играно от 2 айпита, само дето аз стоях и гледах какво прави кака. Ама дали някой ще се захване и за тази работа.
Това на признание за сийтване ли ми прилича?
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
PrincIvan написа:Цитат(PrincIvan @ Jan 9 2009, 09:10) Абе оправдавам се аз... Ако тук админите на 2ра Вселена с ника sexy_girl, ще види, че е играно от 2 айпита, само дето аз стоях и гледах какво прави кака. Ама дали някой ще се захване и за тази работа.
Искрено те съжалявам.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Jan 10 2009, 03:10) Специално за тебе отворих шкафа с двд-тата и намерих въпросният рунд. Акаунтът kimi_raikonen е бил в съюз с id 497 и име *Winner_Team*.
Поздрави, Генералисимус
Мерси, мерси. Вече млъквам, както вчера го направих.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]