[CCCP] tuz vs [Dark Angel] Tomasson
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Никакво разбирателство, никакъв мир ... Бой до побъркване. Утре може да поспра мода, ама ... това означава да не се видя с жената, да не се напия и т.н. ... Това означава, че ке съм много лош, ама много лош Инсо 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
the_predator
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 9 2009, 22:40) Никакво разбирателство, никакъв мир ... Бой до побъркване. Утре може да поспра мода, ама ... това означава да не се видя с жената, да не се напия и т.н. ... Това означава, че ке съм много лош, ама много лош Инсо![]()
Бой по адекватниа тогава дето днеска не ми даде кръстчета ...
Усещам че ще се раздават чимбери тука
хаха ще има ли залагания
ХАХА - по едно и също време с колегата предатор сме пуснали съобщенията ни
и в трибуната го показва че той е писал послендо коментар

ХАХА - по едно и също време с колегата предатор сме пуснали съобщенията ни
Последна промяна от tuz на пет яну 09, 2009 8:25 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF0000]Когато фактите говорят и боговете си мълчат.[/color]
[color=#000000]
САМОКОВ[/color]