[CCCP] tuz vs [Dark Angel] Tomasson

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Ghost_bgr
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 08, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от Ghost_bgr »

Ей само да не се обиждаме, успокой се дишай дълбоко :D и не цитирам теб а Tomasson

Смел съм по чата :D :D
Последна промяна от Ghost_bgr на пет яну 09, 2009 3:35 pm, променено общо 1 път.
the_predator

Мнение от the_predator »

ЯХуууу смелчаци :dizzy:

хубави битки браво :)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Хмммм ... Тузи, вземи се успокой малко. И да говориш и да не говориш нищо не можеш направи освен някой тъп бан ...
Гостче, намираш си админа, казваш му за случая, проверява го и тогава говориш, ясен ?!? И не се звери с тия бойни, защото всичко се чупи, няма значение какво е ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Ghost_bgr
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Ghost_bgr »

Охо и ме заплашвате :D мале колко сте смешни ахах
и докладвал съм за наливане админите ще проверят и ще кажат ако въобще оправят сървъра !
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Гостче, аз не заплашвам, не предупреждавам, не предсказвам и така нататък. Говоря само за неща, които съм ги изпитал, пробвал и т.н. Просто ти казах да говориш по-малко, като не е проверено. И не ми викай, че съм смешен, че много се ядосвам, когато някой се мисли за велик ... а досега ми придаваха "важност" и ... не е добре точно в момента да се дразниш с мен.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Ghost_bgr
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Ghost_bgr »

Ооо недей да се ядосваш И КОЙ Е КАЗАЛ ЧЕ НЯКОЙ Е ВЕЛИК БРЕ :D писна ми от хора който незнаят какво четат! Айде играи си игрицата.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Хъх, не ти трябва да си я играя ... Не можеш ме побра в складовете си. Аз много добре знам какво чета, ако забеляза, първия ми пост още беше за теб. 2я пак ... Бъди културен, внимавай какво и как говориш и няма да ти обръщам внимание. И ... наистина искам да поиграя да понабия каски, че много надути взеха да стават :)
[color=red]

Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

Ghost_bgr написа:Цитат(Ghost_bgr @ Jan 9 2009, 17:45) Охо и ме заплашвате :D мале колко сте смешни ахах
и докладвал съм за наливане админите ще проверят и ще кажат ако въобще оправят сървъра !
А VaN__ OSTAVI GO АДЕКВАТЕН-неАДЕКВАТЕН той е непобедим :lol: :lol:
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

Ghost_bgr написа:QUOTE (Ghost_bgr @ Jan 9 2009, 17:57) Ооо недей да се ядосваш И КОЙ Е КАЗАЛ ЧЕ НЯКОЙ Е ВЕЛИК БРЕ :D писна ми от хора който незнаят какво четат! Айде играи си игрицата.
Помня те много добре и великата ти реплика "Не че се хваля ама 1000 бойни можеш ли да биеш"...
Нз що и аз останах с впечатлението,че си непобедим... няколко човека ми писаха как си
разправял колко много бойни имаш....Побелей ми само и ще видим какво имаш....и повярвай имам складове да те събера...
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на пет яну 09, 2009 7:15 pm, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
the_predator

Мнение от the_predator »

I_love_my_LaNGa написа:Цитат(I_love_my_LaNGa @ Jan 9 2009, 22:08) Помня те много добре и великата ти реплика "Не че се хваля ама 1000 бойни можеш ли да биеш"...
Нз що и аз останах с впечатлението,че си непобедим... няколко човека ми писаха как си
разправял колко много бойни имаш....Побелей ми само и ще видим какво имаш....и повярвай имам складове да те събера...

без бой приятели мир и разбирателство трябва да има в тая вселена .. :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”