ми пак

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Mда, наистина... най-доброто решение - рестарта... изпитано вече - нема грешка! :lol:

Докога горе-долу се очаква да висят флотите в 3-та? Атаки от засада и висящи сейвъни - любимото ми... :>
Последна промяна от LoaD на пет яну 09, 2009 1:53 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
guner
Редник (Private)
Регистриран: пон юни 02, 2008 10:31 am
Контакти:

Мнение от guner »

popi написа:QUOTE (popi @ Jan 9 2009, 14:42) ехх тия 2-ра и 3-та много проблемни :(
Не знам защо се оплаквате. Последните 3 дена играта беше много прятна - играеш само половин час, когато пускат атаките и след това си почиваш цял ден...ако ти доскучае, пускаш по някоя астроплоатация. Спокоен живот без нерви...и какви са тези гласове за рестарт. Сакън! Анатема! Аз предлагам атаките да бъдат спрени до края на рунда, а за сметка на това рунда да баде вместо 6, 12 месеца :)
Видя се че атаките бъгват сървъра, така че има атаки - има проблем, няма атаки - и проблем няма.
А най-сигурно ми се вижда въобще всички полети да бъдат спрени - така и удвояването на флот ще се избегне...
И преди да сте скочили да ме оборвате, помислете върху предложението ми...ще ви хареса :)

P.S.Имам си една мечта - да си направя 30 ниво мини за газ на 5-те планети, и сега като че ли тази мечта е по-близо от всякога...
Последна промяна от guner на пет яну 09, 2009 2:18 pm, променено общо 1 път.
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

guner написа:Цитат(guner @ Jan 9 2009, 15:56) Не знам защо се оплаквате. Последните 3 дена играта беше много прятна - играеш само половин час, когато пускат атаките и след това си почиваш цял ден...ако ти доскучае, пускаш по някоя астроплоатация. Спокоен живот без нерви...и какви са тези гласове за рестарт. Сакън! Анатема! Аз предлагам атаките да бъдат спрени до края на рунда, а за сметка на това рунда да баде вместо 6, 12 месеца :)
Видя се че атаките бъгват сървъра, така че има атаки - има проблем, няма атаки - и проблем няма.
А най-сигурно ми се вижда въобще всички полети да бъдат спрени - така и удвояването на флот ще се избегне...
И преди да сте скочили да ме оборвате, помислете върху предложението ми...ще ви хареса :)
аз имам и друго предложение което е много по-реално .активират протекция на всички играчи и така ще избегнат претоварването при пускането на атаките сега всички влизаме като на родео в точен час и сървъра е крашнат моментално.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Съгласен съм с теб, мдам. Обаче тука приказваш малко наизуст - Астроплоатации надали си пускал, защото не спираха само Атаките, ами всички видове полети :) . Като се замисля - отлична идея... както казах - кеф ми е да цъкам. Че и всичко ти е без пари (почти всичко де)... е т'ва си е Булфа.
Последна промяна от LoaD на пет яну 09, 2009 2:18 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Ghost_bgr
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 08, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от Ghost_bgr »

Охо тоя път имат проблем с дата базата :D

Table './uni2/login_history' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed on INSERT INTO `login_history` (`id`, `ip`, `date`, `user_agent`, `accept`, `accept_language`, `accept_encoding`, `accept_charset`, `valid_user_cookie`, `php_session_id`, `screen_resolution`) VALUES ( '131253', '94.236.151.62' , NOW(), 'Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; InfoPath.1)', 'application/x-shockwave-flash, image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/vnd.ms-excel, application/vnd.ms-powerpoint, application/msword, */*', 'bg', 'gzip, deflate', '', 'a4c7c42be5afe40e69d484b208cd92bd', '0', '' )

очаквайте след няколко часа.

Съжялаваме но поради технически причини атаките са спряни до 12:00 на 10-01-2009.

:)
Отговори

Върни се в “Off Topic”