Трета пак

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
vladoto
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 10, 2008 3:07 pm
Контакти:

Мнение от vladoto »

neferian написа:QUOTE (neferian @ Jan 9 2009, 14:29) преди малко Успешно атакувах Играч но не получих доклад а и Флотата ми се връща с празени ръце , какво пак става :o
Добре дошъл в клуба :a055: аз мисля да ида да изпия едно кафе пък каквото ще да става... не се ядосвайте хора... най-много да ни занулят :c022:
Потребителски аватар
borusiq
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 10:36 pm
Контакти:

Мнение от borusiq »

neferian написа:QUOTE (neferian @ Jan 9 2009, 14:29) преди малко Успешно атакувах Играч но не получих доклад а и Флотата ми се връща с празени ръце , какво пак става :o
Става това, че трябва да разтърват цялата игра докато си свършат работата, както трябва, след което да бъде възобновен бекъп от преди "профилактиката"
borusiq: Помолих или да ни бъдат пуснати акаунтите на мен и съотборника ми, или да ни ги триете направо, щом смятате на 100 %, че сме шмекери.

Хера: Акаунти за бейбиситинг не се трият а се наказват за по 48 часа.
neferian
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 09, 2009 1:29 pm
Контакти:

Мнение от neferian »

напредък докладите ми се появиха ала за другите ме атаки пак нищо ни доклад ни ресурс
Потребителски аватар
Primal Fear
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
Контакти:

Мнение от Primal Fear »

Хаха,значи аз съм по добре!Още се чудя как 10 транса и 44 кръста носят ресурс 83/52/33к :crazy_pilot: :crazy_pilot: Само дето не ми излезе доклад и флотата потъна нейде в небитието! :lol:
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”