Трета пак
Аз също имам проблеми с мисиите. Не ми дава инфо... нито за астроплоатации, нито за атаки... Все едно не са се провели изобщо. Толкова ли не стигнаха три дни за разправата с проблемите и така грандиозната "профилактика"?Bao-Morao написа:QUOTE (Bao-Morao @ Jan 8 2009, 23:18) Tъкмо си мислех, че тия от нет-а пак ме цакат... и хоп Съобщението с голямо "С" дойде - проблеми и атаките са аут...![]()
borusiq: Помолих или да ни бъдат пуснати акаунтите на мен и съотборника ми, или да ни ги триете направо, щом смятате на 100 %, че сме шмекери.
Хера: Акаунти за бейбиситинг не се трият а се наказват за по 48 часа.
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
така става само като я натовариш със много гориво пичBao-Morao написа:Цитат(Bao-Morao @ Jan 9 2009, 15:13) Да не звуча като стара лелка, която се оплаква постоянно, ам май нещо пак се бъгнаха полетите.. шпионската ми сонда остана да си летиииии....![]()
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Не знам от колко време я играеш тази игра, но от 3 години слушам само как нямало вече бъгове и всеки следващ път се убеждавам, че има още олигофрении, които могат да ме учудят...Bao-Morao написа:QUOTE (Bao-Morao @ Jan 9 2009, 14:13) Да не звуча като стара лелка, която се оплаква постоянно, ам май нещо пак се бъгнаха полетите.. шпионската ми сонда остана да си летиииии....![]()
За толкова години, би трябвало да са натрупали опит и да умеят да се справят с такива ситуации, както следва за да са доволни всички. Не от вчера, а от преди 3 дни трябва да има бекъп... Какво е това... Едни 3 дена ще трупат ресурс, а други да се ... чешат по вратовете
borusiq: Помолих или да ни бъдат пуснати акаунтите на мен и съотборника ми, или да ни ги триете направо, щом смятате на 100 %, че сме шмекери.