Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Да ви попитам кой с какво ще играе или би играл като почне 1ва? Че аз се чудя и се мая и не знам какво да правя
Има ли по-добър /имам предвид силен/ кораб от кръста в момента ? Ест като изключим мегатона, че е расов
Например какво бие флотка от 200К точки /това са бройката кръстове, нивата за тях и бойните проучвания общо/ ?
Ох... И мен ме поставяш под труден въпрос. Ама смятам да се захвана с миопи и пиратските атаки. Така е по-малък шанса някой да те намери и да ти ги изграби. А и както виждаш бонуса вече на пиратските, взимаш 50% от всеки вид ресурси или толкова, колкото можеш, а не 25%. Също, бих желал да се захвана с кръстове и мегатранспортери. Ама за ся се колебая между миопи и нокси. Ама за ся отношението е 70:30. Аз ша почна да правя пиратски кораби и силни кораби. За да имам 2 вида армия.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
По принцип всичко зависи от расата с която ще играеш.Например ако си с конфедерация бойни , тертети мегатони + кръстове , миоп звездни с бойни.Така ги виждам аз нещата дано съм ти бил полезен