Желание към админите

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

За една биричка и статистиката с Победители не отварям даже ....
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

к'во значи "ръбеста" бутилка ? wisky ?

ако е тва .. немаш проблем - веднага ти пращам по спийди една бутилчица черен коч :)
и щото знам как стават нещата, за мезе ... бомбони амфора, мисля че ще свършат работа ;)

и после имам право на 3 желания - нали нали нали ? :lol:
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Потребителски аватар
Mirotvoritelq
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 04, 2006 9:39 pm
Контакти:

Мнение от Mirotvoritelq »

ххахахахахахахаххаха паднах от смех...................пич малкия рушвет е обида и за двете страни :P ....аз като искам услуга подготвям някое развалено уиски :P

П.П. А бе PrincIvan......... аз имам спомен , че некаде 4 рунд вселена 1 направих финалната си битка с некъф kimi_raikonen ...... тва ти ли си бил :D :D
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

а бре ако имам право на 3 желания и син джони ще му закарам на крака ;)
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

братле краставай съюза "ламзета" и събирай баджанаците ;)
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
Контакти:

Мнение от ivan321 »

Mirotvoritelq написа:Цитат(Mirotvoritelq @ Jan 8 2009, 23:49) П.П. А бе PrincIvan......... аз имам спомен , че некаде 4 рунд вселена 1 направих финалната си битка с некъф kimi_raikonen ...... тва ти ли си бил :D :D
1ва ли?! Там никога не съм играл, играл съм в 2ра и 3та с тез никове: sexy_girl :lol: (туй беше на сестра ми акаунта, когато продължих да и го играя), ivan321 съм бил, kimi_raikonen, kimi321, Zero_373 и още един. Обаче, последния път когато играх, имаше 1 играч, който все се канеше да ме занули и все си вдигах флотата на 50тата минута. :crazy_pilot: И всичките имаха шанс 4ри пъти да ме занулят, защото все наще променят плановете и аз нямам време да направя савен. 3ти пътища се измъкнах, ама на 4тия друг дойде и ми скастри кръстосвачите... Скорпи, ти не искаш ли да те почерпя с 4ри водки флирт?
Последна промяна от ivan321 на пет яну 09, 2009 8:01 am, променено общо 1 път.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

PrincIvan написа:Цитат(PrincIvan @ Jan 9 2009, 08:56) (туй беше на сестра ми акаунта, когато продължих да и го играя)
оправданията :D
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
Контакти:

Мнение от ivan321 »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 9 2009, 08:59) оправданията :D
Абе оправдавам се аз... Ако тук админите на 2ра Вселена с ника sexy_girl, ще види, че е играно от 2 айпита, само дето аз стоях и гледах какво прави кака. ;) Ама дали някой ще се захване и за тази работа. :dizzy:
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

боже колко мъка има по тоя свят... :f010: :p072: много ми беше тежко да изчета една толкова човешка трагедия :a025:
Последна промяна от Storm_Rider на пет яну 09, 2009 8:29 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

бе велуи велуи куайет ай ем хънтин уабитс...

колко мъка има на тоя свят ... да зема ли да се регна в 1 или да не взема ...
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”