Желание към админите
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
к'во значи "ръбеста" бутилка ? wisky ?
ако е тва .. немаш проблем - веднага ти пращам по спийди една бутилчица черен коч
и щото знам как стават нещата, за мезе ... бомбони амфора, мисля че ще свършат работа
и после имам право на 3 желания - нали нали нали ?
ако е тва .. немаш проблем - веднага ти пращам по спийди една бутилчица черен коч
и щото знам как стават нещата, за мезе ... бомбони амфора, мисля че ще свършат работа
и после имам право на 3 желания - нали нали нали ?
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
- Mirotvoritelq
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 04, 2006 9:39 pm
- Контакти:
ххахахахахахахаххаха паднах от смех...................пич малкия рушвет е обида и за двете страни
....аз като искам услуга подготвям някое развалено уиски
П.П. А бе PrincIvan......... аз имам спомен , че некаде 4 рунд вселена 1 направих финалната си битка с некъф kimi_raikonen ...... тва ти ли си бил :D :D
П.П. А бе PrincIvan......... аз имам спомен , че некаде 4 рунд вселена 1 направих финалната си битка с некъф kimi_raikonen ...... тва ти ли си бил :D :D
- ivan321
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
- Контакти:
1ва ли?! Там никога не съм играл, играл съм в 2ра и 3та с тез никове: sexy_girlMirotvoritelq написа:Цитат(Mirotvoritelq @ Jan 8 2009, 23:49) П.П. А бе PrincIvan......... аз имам спомен , че некаде 4 рунд вселена 1 направих финалната си битка с некъф kimi_raikonen ...... тва ти ли си бил :D :D
Последна промяна от ivan321 на пет яну 09, 2009 8:01 am, променено общо 1 път.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
- ivan321
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
- Контакти:
Абе оправдавам се аз... Ако тук админите на 2ра Вселена с ника sexy_girl, ще види, че е играно от 2 айпита, само дето аз стоях и гледах какво прави кака.RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 9 2009, 08:59) оправданията :D
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
боже колко мъка има по тоя свят...
много ми беше тежко да изчета една толкова човешка трагедия 
Последна промяна от Storm_Rider на пет яну 09, 2009 8:29 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]