ми пак
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
екстраа пуснаха атаките и сървъра па се скапа а бе друго си е да работиш със сървъри апач немат равни......по проблеми де вие да не си помислите нещо а?
става дума за уни 3 а като гледам има и тема за уни 2
става дума за уни 3 а като гледам има и тема за уни 2
Последна промяна от corpusdelikti на чет яну 08, 2009 8:18 pm, променено общо 1 път.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
- ivan321
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
- Контакти:
А стига се flood-или (не, че не го правя, ама да съм такъв спамер). Не разбирате ли, че така тука форума тъпкаМЕ излишни теми. Има си ОВ за тази работа.
Тей, че проявете малко търпение. Може да не ставам за админ или модератор, но поне се старая да му свикна. Ама аз защо мога да играя както трябва?! Всеки линк ми е наред и си се включва нормално.
Последна промяна от ivan321 на чет яну 08, 2009 9:27 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Значи при теб е от нета.... Представям си колко е добър 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- ivan321
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
- Контакти:
Еми, в СтЗ има бричкани нетове: СТС, БТК, ОРБИНЕТ и още един. Ама аз съм на СТС и ми го вдигнаха на 12 мегапита на секунда. И на мен ми бъгна вече... Само тази нощ някой да ме забие...
П.П: май взех да ставам топ спамер, явно ша трябва да получа наказанието си, за да млъкна...
П.П: май взех да ставам топ спамер, явно ша трябва да получа наказанието си, за да млъкна...
Последна промяна от ivan321 на чет яну 08, 2009 9:54 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
Или да порастнешPrincIvan написа:Цитат(PrincIvan @ Jan 8 2009, 22:36) П.П: май взех да ставам топ спамер, явно ша трябва да получа наказанието си, за да млъкна...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
абе кретенче някой на теб говори ли бе идиот.Ние с роял си имаме закачка къде си вреш дългият нос където не трябваPrincIvan написа:QUOTE (PrincIvan @ Jan 8 2009, 22:56) Ти па да мълчиш, това са лични проблеми и лични неща.На 14 съм и свиквам с новостите около мен. Любов, нови хора, приятели...
Последна промяна от Dan7e_ на чет яну 08, 2009 10:04 pm, променено общо 1 път.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]