Желание към админите

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
Контакти:

Мнение от ivan321 »

Търсим името. :P :lol:
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
zLa-GaD
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 30, 2006 2:37 pm
Контакти:

Мнение от zLa-GaD »

Разбрах , че тука е мястото за следното :
Нека някой Админ се свърже с Cursed , Bobeto и The_Thing от съюза COMMUNION съществувал през рунд 1 и 2 на Вселена 2 и да ги поздрави за Коледа и Нова година лекинко на патеричка от мене .
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Ама ако ми кажеш защо не го написа още в началото, а се прави на интересен.....
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

PrincIvan написа:Цитат(PrincIvan @ Jan 8 2009, 20:29) Търсим името. :P :lol:
И сериозно ли си мислиш, че админите имат логове с това? Или по спомен да ти знаят съюза?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

PrincIvan написа:QUOTE (PrincIvan @ Jan 8 2009, 20:26) На това бот ли да му кажа?! просто търся админ, който да се ангажира за 2ра вселена да почовърка малко. Т.Е: Може за 1ва Вселена да се възстанови 1 съюз!!! Останалото напътствия. ;) Подробности, които и аз даже не помня. :D
като им пуснеш по 200 лева по пощата тогова може :lol:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
нямам думи
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ivan321 »

Ми хукнах да го пиша, че отатъка ме викаха за нещо спешно и аз на бърза ръка хукнах да го пиша. Така, рояле, както питах в началото, дали някой админ на 2ра вселена (окончателно) да провери на ник kimi_raikonen (окончателно) в кой съюз е бил последно. Дадох подробности, че в този съюз съществували други играчи и се постарах да им дам имената. И ако може, името на съюза да се даде в този "чат" и да го възстановим на 1ва Вселена. Е толкова ли е трудно?

П.П: извинявайте за бързото писане пак.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
zLa-GaD
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 30, 2006 2:37 pm
Контакти:

Мнение от zLa-GaD »

Дайте някой да постне някоя сериозна спам тема , че от нас нема да свършат на пича работа Админите .
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

PrincIvan написа:Цитат(PrincIvan @ Jan 8 2009, 20:38) Ми хукнах да го пиша, че отатъка ме викаха за нещо спешно и аз на бърза ръка хукнах да го пиша. Така, рояле, както питах в началото, дали някой админ на 2ра вселена (окончателно) да провери на ник kimi_raikonen (окончателно) в кой съюз е бил последно. Дадох подробности, че в този съюз съществували други играчи и се постарах да им дам имената. И ако може, името на съюза да се даде в този "чат" и да го възстановим на 1ва Вселена. Е толкова ли е трудно?

П.П: извинявайте за бързото писане пак.
По скромните ми познания с БД, за да разберат такова нещо, трябва да качат бекъп от въпросния рунд, да ти намерят ника и да ти видят съюза. Естествено никой няма да го направи, едва ли си имат тестова машина за качване на бекъпи, а пък и за едните мили очи, на дали. Така, че забрави :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ivan321 »

Така кажи де...
Отговори

Върни се в “Off Topic”