Вселена 2 тотален Crash
-
bpemeto
- Редник (Private)
- Регистриран: съб ное 22, 2008 4:21 pm
- Контакти:
Много съм разочариван от 1 обикновенна профилактика стана е...ти проблема, няма и да се учуда утре да напишат че складовете са пълни и че ще ни компенсират следващия рунд това на нищо неприлича стегнете се малко поне си дръжте на думата като кажете 1дата и час гледайте да ги спазвате. Мен какво ще ме накара да играя сериозно като несам сигорен дали утре няма всичко да се срине и всичко да отиде по дяволите, незнам кой е виновен ама тая работа нетрябва да остане безнаказана 2 сървара неможете да оправите незнам админите вие ли сте програмистите или само гледате да ни запушите устите!!!! МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАН
- terror_drone
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 21, 2006 3:58 pm
- Контакти:
Много яко бяха спрени атаките във 3та... влизам си аз със ясното съзнание че атаки няма до утре в 20.00 но какво виждам >>> Всичко лети кой къде намери и няма никакви спрени атаки, а към мен 2 летящи атаки и още 30 мин последна надежда...
Добре че младежа се оказа разбран и прочете форума...
Извод: Поне можеше да кажете че само във 2ра са забранени до 20.00
Мани айде лека от мене, че беше тежък ден за всички... да не говориме какво им е било на админите неска... аде правете сейваните във 3та да не има правиме още работа на хората
Извод: Поне можеше да кажете че само във 2ра са забранени до 20.00
Мани айде лека от мене, че беше тежък ден за всички... да не говориме какво им е било на админите неска... аде правете сейваните във 3та да не има правиме още работа на хората
Последна промяна от terror_drone на ср яну 07, 2009 10:16 pm, променено общо 1 път.
Не се страхувай да наравиш голяма крачка. Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128534][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3109771][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128534][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3109771][/url]
Спряха ги
.
Който бил бърз, бил, туй то от промоцията
.
Имам обаче един въпрос - уж атаки и пиратски полети щели да са спрени, а действително са спрени всички видове полети. Без дори транспорт и стациониране към собствени колонии - какво по-точно се очаква да правят играчите там? Да задължите всички да са точно утре в 20:00 на линия или да набиват мод за 75 кредита (при положение и че има лимит на модовете) - си е кофти бре... хора са все пак... Я набързо оправете работите, у вас са хляба и ножа...
))
Да не говорим, че хората, по които са пуснати атаки в момента - нищо не могат да направят, освен да гледат... поне върнете атаките
. Ще си спестите излишна работа по възтановяване на флоти и ресурси... Честна скаутска.
Който бил бърз, бил, туй то от промоцията
Имам обаче един въпрос - уж атаки и пиратски полети щели да са спрени, а действително са спрени всички видове полети. Без дори транспорт и стациониране към собствени колонии - какво по-точно се очаква да правят играчите там? Да задължите всички да са точно утре в 20:00 на линия или да набиват мод за 75 кредита (при положение и че има лимит на модовете) - си е кофти бре... хора са все пак... Я набързо оправете работите, у вас са хляба и ножа...
Да не говорим, че хората, по които са пуснати атаки в момента - нищо не могат да направят, освен да гледат... поне върнете атаките
Последна промяна от LoaD на ср яну 07, 2009 10:25 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
skorpionbg
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
Мога да кажа само - ГОРКИТЕ АДМИНИ ... ще има възстановяване на флоти и разни такива ... като знам само какво време изискваskorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 7 2009, 23:55) Технически неизправности са довели до някои сътресения. Пострадалите да пишат на ОВ.
Бих се радвала да има по - малко писма
Последна промяна от Nicoll на ср яну 07, 2009 11:10 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]