За спийда дрънканици!
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Мачони, не се заяждам. Т.е. заяждам се, ама тя Никол ти го каза ...
Хихихи
А не знаеш колко много искам да съм бял на малкия съюз. Обаче ще ти го кажа така - нямам тази възможност. Не мога с 3-4 часа на ден да съм ви бял. Но не се притеснявай, може да стане така, че да може да си летим
И още един въпрос - защо си мислиш, че ме е страх от някой в тая игра ?!? Играл съм срещу почти всички "известни" личности и много от тях съм играл заедно. Ако се пазиш и имаш достатъчна доза късмет си добре. Има и нещо друго - играя само за развлечение. И да ме разбие някой - дреме ми ... нали знаеш на кое ... Играя да си направя на мен кефа, на съюзниците и на враговете. Можеш да разпиташ враговете ми /заклетите .../ дали не сме си го правели последните няколко години ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
усещам пикантности
ох, както никой нямаше да играе, то много народ станало в тоя спийд
ох, както никой нямаше да играе, то много народ станало в тоя спийд
Последна промяна от Nicoll на ср яну 07, 2009 4:53 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
- devastator
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юли 08, 2008 10:01 am
- Контакти:
-
K_O_K_A_L_A
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
- Контакти:
A, стига бре? Да не би Райд да е проиграл СПИЙДа, надушвам неговия стил... особено с тоя филм, че се отказвалMachoni написа:Цитат(Machoni @ Jan 7 2009, 19:30) Ван, ей сега ме спайваха от моя си съюз, представяш ли си ?![]()
ВЕС, за миньорите само един по-здрав
Последна промяна от LoaD на ср яну 07, 2009 5:53 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.