Вселена 2 тотален Crash

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
terror_drone
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 21, 2006 3:58 pm
Контакти:

Мнение от terror_drone »

Хора моля дайде светлина по случая че до сега трябваше да съм хванал рейса и да ме няма... поне някакво инфо да знам в кой час да не влизам за да нагласа БФ или каквото и да е там... да знам ще се нападаме ли неска или да си мреме :(
Не се страхувай да наравиш голяма крачка. Не можеш да прескочиш пропаст на два малки скока.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128534][/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3109771][/url]
the_predator

Мнение от the_predator »

BpemeTo написа:Цитат(BpemeTo @ Jan 7 2009, 08:33) Ако ти можеш да си наглеждаш своята :a055:
епа що не се наглеждате двамата :c022: аз ще се оправя някакси :) :)
Потребителски аватар
Sclassa
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 04, 2007 11:05 am
Контакти:

Мнение от Sclassa »

а ти време почнали спеед
[i]Има ли нещо да докаже, това , което е написано или е само напън да се каже нещо...
Колкото да звучи интересно...[/i]
bpemeto
Редник (Private)
Регистриран: съб ное 22, 2008 4:21 pm
Контакти:

Мнение от bpemeto »

чакам да се бъгне 2ра и да обявят детмач режим :k038:
Потребителски аватар
Sclassa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Sclassa »

Карбанкал ако може даи на хората по точно обяснение дали схте се спрят атаките или .... ккато каза колегата сште се мрее :)
[i]Има ли нещо да докаже, това , което е написано или е само напън да се каже нещо...
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Простосмъртни , за тва баткови си е зле лаптопеца с него та ако получи смс-че да се дигне ,че е на работа :)
Последна промяна от cuf на ср яну 07, 2009 6:50 am, променено общо 1 път.
БФ АЛКОХОЛИК
AddictioN
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 4:50 pm
Контакти:

Мнение от AddictioN »

Рано е още за детмач режим...не съм си направил кефа още, а сега къф кеф си правя че вече трябваше да съм на половината път...
the_predator

Мнение от the_predator »

cuf написа:Цитат(cuf @ Jan 7 2009, 08:42) Простосмъртни , за тва баткови си е зле лаптопеца с него та ако получи смс-че да се дигне ,че е не работа :)
ехааа сложносмъртен... не само ти си се сетил за това ;) :) ама не е това проблема .... ;)
Потребителски аватар
Sclassa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Sclassa »

Възстановен бекъп

Аз предлагам да се направи това :

( Уважаеми играчи,

Поради технически срив, за няколко часа тази сутрин достъпа до Вселената е бил ограничен. След възстановяването на Системата се наложи зареждане на бекъп с дата 6.1.2009 година 04.00 часа. Поради тази причина атаките ще останат забранени до 7.1.2009 година в 20.00 часа. С въпроси и проблеми около случилото се можете да се свържете с екипа на играта на Системата за съпорт. Молим да бъде извинени за причинените неудобства и благодарим за вашето търпение.

Работен екип Булфлийт.)

какво сште кажите господа админите ???
the_predator

Мнение от the_predator »

NuKe*xXx написа:Цитат(NuKe*xXx @ Jan 7 2009, 08:47) Възстановен бекъп

Аз предлагам да се направи това :

( Уважаеми играчи,

Поради технически срив, за няколко часа тази сутрин достъпа до Вселената е бил ограничен. След възстановяването на Системата се наложи зареждане на бекъп с дата 6.1.2009 година 04.00 часа. Поради тази причина атаките ще останат забранени до 7.1.2009 година в 20.00 часа. С въпроси и проблеми около случилото се можете да се свържете с екипа на играта на Системата за съпорт. Молим да бъде извинени за причинените неудобства и благодарим за вашето търпение.

Работен екип Булфлийт.)

какво сште кажите господа админите ???
не не не
Отговори

Върни се в “Off Topic”