Искам да попитам все пак има ли такава версия или ако няма кога ще има ???
например направете както форума: Lo-Fi Version
Ivy написа:QUOTE (Ivy @ Jan 6 2009, 07:55) Забрави да ти излезе по-евтино. Това в България само на сън може да е. пък и извинявай, ама на 2 инча дисплей, айде 3 ако е по гъзе телефона, какво ще видиш от играта? това си е мъчение. Пък и в даскалото какво ти пречи да отвориш един нетбук (миниверсиите на лаптопите) и да си цъкаш. Свободни мрежи на всякъде. Аз във факултета си имам няколко свободни мрежи и мога да си цъкам ако се налага, лаптопа е винаги с мен![]()
Не харесвам сонитата, но съм виждала за какво иде реч. Аз съм със самсунги, таман няколко бройкиSl1pKn07 написа:QUOTE (Sl1pKn07 @ Jan 6 2009, 12:55) Ако се направи такава версия на булфлийт 100% ша зима по малко щото няма за зарежда всякви видове картинки и реклами... (аз мога да си блокирам изображенията обаче в началната страниза немога да си напиша кода ако ги блокирам :D) А и предимството на операта е че отдоло ти показва колко kb ти зарежда. Ако си ползвал опера мини на сони ериксон ша разбереш кво е... колкото и инча да е сичко се вижда перфектно![]()
Да, но най-вече в по-големите градове. Иначе перфектен за БФ (и не само, но конкретно в този случай) май ще се окаже PSP. Егати яката машинка... че и излиза по-евтино и от GSM (зависи кой на какви модели се спира де, но поне при мен разликата е двойна).Ivy написа:Цитат(Ivy @ Jan 6 2009, 08:49) Въпроса е дали ти стиска да даваш излишно една капа пари за газарията да играеш през GSM, като можеш за по евтинко да си вземеш някакъв лаптоп, ако ще и от новите олекотени версии тип "тефтер" и да си играеш като хората от където си щеш? Свободен интернет вече има на много места.