Промените със корабната борса във вселена 1

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

QUOTE 1. Корабната борса достъпна за играчи над 50 000 статистически точки.[/quote]

Първо си помислих че това е с цел "Бойните" акаунти да не могат да трошат по 500 кръста на ден и да си ги възтановяват на момента от борсата.
Ама май не е така.
пример: 1-ви месец от началото на рунда, Ще разгледаме два акаунта:
1."боен" - мини 0/0/0 корабостроителница на 3 или 4 колонии т.е ~20 кръста на ден си произвежда сам (понеже няма да може да си ги купува)
2. "балансиран" - мини прилични, РЕЦКИ, тук там тертети.
"Боен" акаунт 10к ресурсни 45к бойни точки -> има достъп до борсата.
"Балансиран" акаунт 90 ресурсни 5к бойни -> има достъп до търговския център.

така пак на 2-рия месец ще се появяват теми, защо първите в класацията трепят "Ламерите".
промяната е готина ако е по Ресурсни точки тогава ще бъдат ограничени "бойните" акаунти. Но може би не съм дочел нещо аз бях останал с впечатлението, че се търси промяна с цел да се ограничи боя по прохождащите играчи.

И едно допълнение: Ограничението да е само за купуване не и за продаване (акаунт 2 - "балансирания") докато стигне 90к доста корабчета ще може да произвежда...
предполагам че сега докато не се достигна границата от 50к бутона [отиди на корабната борса] няма да работи, за да се изпълни предложението е достатъчно да се "дизейбълне" бутона [вижте чуждите оферти].

P.S. Понеже след всяка промяна има бъгове и вратички...
проверете дали не става да се пазарува въпреки ограничението чрез линк предоставен от продавача ;)
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 30, 2006 4:01 pm
Контакти:

Мнение от T-J »

Аз пък съм на мнение, че е направено за да имат всички продукция. НО "биячте" ще направят нужните 50к статистически и ще срутят всичко и пак ще я карат по старому.
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Че за какво беше тази промяна тогава. Колкот да се види, че има промени некви... :) )).
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

@Станчо, не е казано че трябва да има 90к ресурсни.

50к ресурсни са си 50к статистически, т.е. не му пречи промяната на така наречения "балансиран акаунт".

за боен акаунт му трябват по - малко от 25к бойни точки, за да стигне корабната борса.

Та като цяло, съм съгласен, че тази промяна не е домислена.

Сещам се за едно голямо НО. Няма как да пропречите на хората да стоят на малко точки, ако БТ участват в класацията/освен ако коефициента за атака се взимат статистическите, а не ресурсните/. Като се правиш на пич и седиш на 30к ресурсни и пляскаш мъниците, да видим какво ще правиш, като ти полетят със звездите батковците.
Последна промяна от VaCaTa на вт яну 06, 2009 12:14 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

QUOTE 50к ресурсни са си 50к статистически, т.е. не му пречи промяната на така наречения "балансиран акаунт".[/quote]

не е така!
съотношение 2:1 50к ресурсни = 25к статистически; 50к бойни 50к статистически.

за справка извадка от вселена спийд при съотношение 3:1
Играч/Бойни Точки/Ресурсни точки/Точки
jadai 0 / 215 / 72

215/72=~3
Отговори

Върни се в “Off Topic”