За спийда дрънканици!
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Снощи гледах(не помня по коя телевизия)за зависимостта от Интернет,игри и като цяло от компютрите...
И нещо,което много ми направи впечатление е,че някаква специалистка по алабалистика каза:
"Надвишаването на 20 часа на седмица пред комп води до свръхпроизводство на серотонин,който пък е хормона на щастието и с производството му се увеличава желанието да се извършва съответната дейност(в случая цикленето) и води постепенно до увеличаване на "дозите" и на зависимостта"
Като човек,който в момента няма постоянен достъп до Интернет,и си ги правя 20 часа седмично без проблем...
И без това темата е спам...
И нещо,което много ми направи впечатление е,че някаква специалистка по алабалистика каза:
"Надвишаването на 20 часа на седмица пред комп води до свръхпроизводство на серотонин,който пък е хормона на щастието и с производството му се увеличава желанието да се извършва съответната дейност(в случая цикленето) и води постепенно до увеличаване на "дозите" и на зависимостта"
Като човек,който в момента няма постоянен достъп до Интернет,и си ги правя 20 часа седмично без проблем...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Бе не знам...Machoni написа:Цитат(Machoni @ Jan 5 2009, 15:32) Ам, искаш да кажеш, че копането ни прави щастливи, щото висим на компа...нали така![]()
Жалко, че не съм играл тертет досега, някой път ще пробвам![]()
мен лично други работи ме правят щастлив...
ама ти си знаеш най-добре
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
14. Съюзи- изискване за минимален брой участници за да присъства съюза в класация и да има свой коефициент – 5 (пет) члена. Условия за възможност за вътрешно-съюзен транспорт (само и единствено между отделните членове на съюза):
* Индивидуален коефициент на акаунт за разрешен вътрешно-съюзен транспорт към него – 15 000 000 (15 милиона) ресурсни точки
* Коефициент на съюза за разрешен вътрешно-съюзен транспорт между членовете му – 15 000 000 (15 милиона) съюзен коефициент..
брех няма да си трансим хептен даже и с рециклажи никъде не се споменава
и само не разбрах що не съм генерал?след като уж 30 дни генералство
* Индивидуален коефициент на акаунт за разрешен вътрешно-съюзен транспорт към него – 15 000 000 (15 милиона) ресурсни точки
* Коефициент на съюза за разрешен вътрешно-съюзен транспорт между членовете му – 15 000 000 (15 милиона) съюзен коефициент..
брех няма да си трансим хептен даже и с рециклажи никъде не се споменава
и само не разбрах що не съм генерал?след като уж 30 дни генералство
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
E не е верно. Купила си е дипломатаSkullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jan 5 2009, 16:30) Снощи гледах(не помня по коя телевизия)за зависимостта от Интернет,игри и като цяло от компютрите...
макс, 3 дни е генералството след регистриране на нов акаунт
Последна промяна от LoaD на пон яну 05, 2009 7:37 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm