Спийд - рунд 15 - новости

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mr.Pink
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 10, 2006 1:20 pm
Контакти:

Мнение от Mr.Pink »

skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Jan 4 2009, 23:26) Повечето изразяваха желание да се спрат профилираните търговци, да се разчупи статуквото по някакъв начин. предоставил съм им някакво решение. Дали е добро или лошо....времето ще покаже.
Ето я истината за промените. На някои не им харесвали "профилираните" търговци. И колко са били те миналия рунд? И кое точно не им харесват?
Аз играх търговец през целия рунд, винаги със 100-150 млн, а понякога и повече в борсата. Въпреки това имах флота да посрещна почти всеки от топа. Та аз профилиран търговец ли съм бил ? И ако е така какъв е проблема на тези "повечето"?

Ясно ми е , че само си чешем езиците тук, решенията са взети и ще се нагаждаме по тях.
Темата е абсолютно излишна и можете спокойно да я заклщчвате вече.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Тук имам един въпрос към Скорпиона - КОЙ/КОЯ беше Simona в предния рунд?Не беше далеч времето(Адвенчър <=> Пост Мортем), когато Скорпиона = Симона.Сега естествено да твърдим такова нещо е "абсурдно", но въпроса като такъв е крайно интересен.

"Драги съдебни заседатели, ледът се пропука!"

Това малко лирично отклонение, цитат от един брилянтен персонаж, любим мой литературен герой :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Mr.Pink, аз от опит знам, че Търговец няма спиране. За разлика от повечето изказващи се, аз не говоря за нещо без да съм го пробвал. Стратегията на търговеца няма алтернатива. Печеливша е в пъти повече от всяка друга...

П.С. Мими/Фреа играеше със Симона и това не беше тайна за никой от Вселената. Не мисля, че някой е пострадал от нея, защото тя 1 атака няма пусната към никого. Аз лично бях до някъде против изобщо да съществува, но знам и, че не пречеше на никой...
Последна промяна от skorpionbg на нед яну 04, 2009 10:57 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 4 2009, 23:45) Mr.Pink, аз от опит знам, че Търговец няма спиране. За разлика от повечето изказващи се, аз не говоря за нещо без да съм го пробвал. Стратегията на търговеца няма алтернатива. Печеливша е в пъти повече от всяка друга...
Со кротце, со благо, со малко кютек.Въпроса е че кютека е нейде там, ако си търговец.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
thedevilskiss
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 05, 2006 8:03 am
Контакти:

Мнение от thedevilskiss »

CORWIN написа:QUOTE (CORWIN @ Jan 4 2009, 21:11) хихихихихи......
тъй като сме в раздел за спам.... да ви споделя една ЕРЕТИЧНА мисъл дет ми се завъртя из глвата (след една водка, какво друго да ти се върти.....)

та не може ли да се рпеработи малко тази стратегия за каскадно развитие:
- каскадно правене на планети:
* до 30к ресурсни - 3 планети
* до 300к ресурсни - 5 планети
* над 300к ресурсни - 8 планети

в нещо малко по изчанчено:
- каскадно правене на планети:
* до 30к рейтинг-класация - 3 планети
* до 150к рейтинг-класация - 5 планети
* над 150к рейтинг-класация - 8 планети
*** над 250к рейтинг-класация - отворено за атака от страна на всеки минал 150к в класацията
коефициента за класация пак си е 3:1

много ми е интересно каква конфигурация ще се получи за игра при тези условия....
незнам за вас.... но аз трудно бих определил каквато и доминация на която и да е раса.....

п.п.
а бре нямам си работа, спамя си ;)

skorpion,

За разлика от повечето пъти, реших да прочета всяко едно мнение и мисля че това което го е предложил CORWIN е някакъв компромисен вариант, който търсим абсолютно всички. За момента аз лично нямам по-добро мнение, а също така не видях и никъде из тази тема да бъдат пуснати други такива, но лично и твоето мнение не го видях, та ти какво мислиш за тази идея? А и нали трябва да се раздвижи вселената и да играем за бойните точки? Това според мен ще е един допълнителен стимул.
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

да добро предложение и на Корвин..аз нямам нищо против нека се вкара каквото и да е,но бих го удобрил При положение че вселената не се казваше Спеед ...с 3 планети до 30к ресурсни се забавя все под някаква форма развитието..ами до 30к точки??? А и нали искате нокса да не е много ощетен така ще е направо преебан :lol:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 4 2009, 23:45) П.С. Мими/Фреа играеше със Симона и това не беше тайна за никой от Вселената. Не мисля, че някой е пострадал от нея, защото тя 1 атака няма пусната към никого. Аз лично бях до някъде против изобщо да съществува, но знам и, че не пречеше на никой...
Интересното е, че когато си "донякъде против" на мнението на някого тук - налагаш своето.Но когато си "донякъде против" с мнението/съществуването на Симона с този й собственик(собственичка, за да сме точни) - то не пречи на никого бре... :) Само аз ли усещам двоен аршин?

И не, въпроса не е в това дали е пречела/не е пречела на когото и да е - въпроса е ПРИНЦИПЕН.И Рояла добре го попита - кой копае повече - конф/нокс/миоп с 3 планети или тертет с 5.Ако успееш да докажеш, че 3>5 лично ще ходя да обърна в гроба Гаус, Ойлер и Нютон.Но нали знаем : "Едно си баба знае, едно си баба бае..."
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

jadai написа:Цитат(jadai @ Jan 4 2009, 23:59) да добро предложение и на Корвин..аз нямам нищо против нека се вкара каквото и да е,но бих го удобрил При положение че вселената не се казваше Спеед ...с 3 планети до 30к ресурсни се забавя все под някаква форма развитието..ами до 30к точки??? А и нали искате нокса да не е много ощетен така ще е направо преебан :lol:
Туй рейтинг-класация що е бре - коефициента ли (3 ресурсни 1 бойни = 1 рейтинг точка?!?)? Ако е това - с всчки крайници гласувам за предолжението на коруин. :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Краси да си го въведе в Първа Вселена. Почва 5 дни по-късно от Спийда...ще има време :)
Аз като администратор единствено бих го подкрепил. Дали е добро или лошо не бих си позволил да коментирам. той е на ясно с нещата от кухнята на играта и предполагам е съобразил предложенията си с това :) ))))))))))))))))))
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Кво ли сприм със стените изобщо.Решението е просто нема се регна и тоя рунд и тва е.Ни баланс има -нито нещо което може да ме привлече.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”