Айде, с друга цел беше темата. Не може да ни пуснат с макс сгради, или с каквито сме/сте имали. Някои пък не са играли предния рунд, що да ги прецакват?Krisko22 написа:Цитат(Krisko22 @ Jan 4 2009, 19:18) тоа редактор4ето се здуха и са не знае кво да каже затапихме го тоя
Спийд - рунд 15 - новости
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Нещо за сигнатурите - ако се знае или да почвам да загрявам с прокситата .Че и сигнатура трябва си правя . Тууу- красота -Раса тертет - туй пък как се играеше . Няма начин - искаш да играеш играеш това което ти се предлага -а то е миньор .Можеше си мине рунда и без новостите .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Нещо неясно ли ви написа скорпи. Всяко мнение не по темата натам ще води до читалнята .skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 4 2009, 18:36) СПАМ тук няма да има, ок?
Последна промяна от Karbankal на нед яну 04, 2009 6:40 pm, променено общо 1 път.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Това ще засили тертета. Помисли. Той първи ще извади повече планети.popi написа:Цитат(popi @ Jan 4 2009, 19:45) това с планетите ще забави малко развитието на играта и най-вече на тертета,защото е миньор ,така че мисля щеше е по-добре мегатона да е с 11%![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Трябваше на Скорпи друга вселена да му дадете, все пак спийда беше единствената вселена в която се летеше. Чудно ми е как не пробута и 30лвл мини ... За нововъведението с планетите пак казвам, никой който не смята останалите за идиоти, няма да играе с тертети и не е щраус не би се осмелил да бъде толкова нагъл, че да окачестви нововъведението като режещо тертетите. Целта си му беше да пореже нокса, и си го поряза, е имаше изгледи и по-зле да го пореже ма не посмя чак до там да стигне. Кой ще играе с тертети ще поживеем па ще видим ако пожелаем, все пак на него ще дължим тая "чудесна" новост ..
Последна промяна от JackDaniels на нед яну 04, 2009 7:19 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
skorpionbg
В предишната тема няколко дни ви чаках да дадете разумни доводи против идеята за планетите. Нищо не получих. Показах ви и каква е желязната логика... най-много страда тертета от това въведение. Ще му се налага да играе, а не само мини да цъка. Съжалявам, но ако някой иска да седи на рефреш само и да е в топа, то няма да го огрее в спийда.
Имам идея и за намаляване на силата на кръста от фабриката от 8 на 7%, но тя ще изчака малко
)
Имам идея и за намаляване на силата на кръста от фабриката от 8 на 7%, но тя ще изчака малко
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Скорпи стига с това порязах тертетите, че ми се додрайфа. С кое ги поряза ? С това, че първи ще направят 8те планети ли ? Бах ма ти взе вече или за малоумни да ни вземаш, или си набарал записките на Алберт и си безсмъртен .. Кой в топа седи с 3 планети бре, Бухахаха, стига подценява хората, не са толкова тъпи 
Последна промяна от JackDaniels на нед яну 04, 2009 7:25 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."