рунд 15 - станалото станало - какво ново ни чака !

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

jadai написа:Цитат(jadai @ Jan 3 2009, 23:08) .........
аз нямам усещането да съм ........, а ти ;)

п.п.
а бре, Стеф.... то и рунд ли щяло да има ..... щот аз си мислих, че тук нещо на седянка сме се сбрали, и само за повод си лафим :a055:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 4 2009, 00:53) п.п.
а бре, Стеф.... то и рунд ли щяло да има ..... щот аз си мислих, че тук нещо на седянка сме се сбрали, и само за повод си лафим :a055:
Е, па аз ...така за "спорта" се обаждам, дет не ме питат. :e014: Иначе....не знам дали ще има рунд, ама.... надам се. :c022:
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
Fasho
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 08, 2006 5:22 pm
Контакти:

Мнение от Fasho »

Здравейте, и за много години !
Реших и аз да дам едно предложение, стига да не е късно.
Предлагам минималната цена на борсата да е базовата+5% , изключение да се прави в съюзите, между играчи от един съюз минималната да си остане базовата.
А максималната да стане базовата+10%.
Защо ?
1. Кой търговец продава на заводски цени, всеки гони поне 5% печалба, а така е гарантирана.
2. По този начин и другите ще препечелват по малко, освен нокса.
3. Така съюзната игра предобива поне малко смисъл.
4. Във всеки съюз ще има най-малко един търговец нокс.
Сигурно има и други предимства, но в момента не се сещам.....
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

А бе то време не остана :)
Кога и къде ще се обяват офицялните промени за следващия рунд?
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ще го обявят .. Някой път :) Кога ли ?!? Хахах, трябваше да са обявени със стартирането на детмач режима :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

VaN__ , кристалната топка не ми бачкаше тогава и нямаше как да предвидя, че ще се срине сървъра .... иначе можеше и тогава да ги обявя. Пък и вероятно си успял да забележиш, че това стана по празниците.....
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Скорп, след като си решил, не можеше ли да ги обявиш. Това, което разбрах, беше, че няма смисъл от каквото и да било в тая тема. А и нека ти дам един малък пример - телефона ми звъни и ми казват - трябва да ми докараш дървата ... Е да, ама аз не работя от 4 месеца вече, празници, ама защото съм изградил нещо като име в тоя град, запалих тъпия камион и се качих в гората, при -15 градуса и докарах дървата. Кое е по-тежко ?!? Както се изрази ти - за 30 мин работа или аз, дето бях като някой снегорин ?!?
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Като почне да зависи от мен, ще ти давам и подобни отговори ....
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

От кой, Скорп, от кой ?!? Много добре знаеш, че отговорите се чакат от администрацията. Ти си човека, който се свърза с програмистите, или греша ?!?
Верно ли си военен ?!?
[color=red]

Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

темата се поизчерпа, мисля..... сега утре по обед ще се види... какво ще да е ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”