За класациите

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 3.
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
Контакти:

Мнение от ivan321 »

Гледам и видях днес в Съюз статистиката и пише това най-отдолу:

Класацията се обновява на всеки 24 часа в 4 сутринта
Участват само съюзи с 5 или повече от 5 играча.

Добре. Съгласен. Но гледам, Тамплиери: 2ма и на 1во място, а доколкото знам 5>2. :? Или аз бъркам математиката. Т.е. питам: кое трябва да е в топа: от 1 играч нагоре или от 5 играча нагоре? Ако е от 5, много ще се изкефя как ша изблъскаме Тамплиери. :D
Последна промяна от ivan321 на съб яну 03, 2009 9:16 am, променено общо 1 път.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

Също така другите 2 съюза демек първите 3 са с по двама играчи CorsarS,ДУФАЛАК,Тамплиери Има и още но казвам само тези защото са първите 3-три...
Последна промяна от MaKaVeL1 на съб яну 03, 2009 1:37 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

а аз виждам ей - това:
Цитат12. Съюзи:
Вселена 1: Минимален брой членове на съюз, за да участва в класацията за съюзи – 5 (пет) члена.
Вселена 2: Минимален брой членове на съюз, за да участва в класацията за съюзи – 5 (пет) члена.
Вселена 3: Минимален брой членове на съюз, за да участва в класацията за съюзи – 2 (два) члена.
Вселена SPEED: Минимален брой членове на съюз, за да участва в класацията за съюзи – 5 (пет) члена.[/quote]

и си изваждам извода, че сигурно не са го поправили, защото това май е новост от този рунд :c022:

ей тук -> http://help.xs-software.com/index.php?t ... ge_lang=bg ;)
Последна промяна от Nicoll на съб яну 03, 2009 1:58 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
Контакти:

Мнение от ivan321 »

Oo, не ме гледай. :D Аз съм почти нов, като играя отскоро. Но не съм нов в опита на стратегии, защото съм изкарал 2 рунда. ;) И не знам за въвдедеността на играта. ;)
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 3”