имам въпрос
- ivan321
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
- Контакти:
Моля? Кви ги приказваш роял?! Ако му отговориш, обясни му ти.
Значи, той иска да ти каже възможно и невъзможно. Ако не са сменили плановете и са прекратили обмяната в търговската борса специалните единици, значи възможно. А ако се питаш сам да ги строиш, трябва задължително да си МИОП, иначе Ноксите имат по-силна единица. 
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
Въпроса е зададен в секция за вселена 2, по следния начин: Възможно ли е раса нокси да ИМА (никъде не е споменато да ги строи в корабостроителницата). Така, че на конкретния въпрос един отговор "Да" го мисля за правилен.PrincIvan написа:Цитат(PrincIvan @ Jan 3 2009, 09:31) Моля? Кви ги приказваш роял?! Ако му отговориш, обясни му ти.Значи, той иска да ти каже възможно и невъзможно. Ако не са сменили плановете и са прекратили обмяната в търговската борса специалните единици, значи възможно. А ако се питаш сам да ги строиш, трябва задължително да си МИОП, иначе Ноксите имат по-силна единица.
![]()
(извинете за офф-а)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
ами какви са тия кратки отговориRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 3 2009, 15:59) Въпроса е зададен в секция за вселена 2, по следния начин: Възможно ли е раса нокси да ИМА (никъде не е споменато да ги строи в корабостроителницата). Така, че на конкретния въпрос един отговор "Да" го мисля за правилен.
(извинете за офф-а)
обясни подробно - как и защо
ЦитатВселена 2: Разрешена търговията на газ. Разрешена търговията с расови кораби и ЗнС.[/quote]
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]