Една приказка за рицари и походи...

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Историята на тази битка е мнооооооооооооооооооооого дълга.Започва...преди няколко рунда във Вселена 2, като особена завръзка има преди 2 рунда.Въпросният г-н филипангелов бил член на един съюз HeavyMetal.Отношенията ни с този съюз (почти) винаги са били обтегнати, а историята се корени у така известният Вачик.Но да не се отклоняваме.Та тогава, в една бурна нощ, филипангелов полетял към планетката ми, където аз сладко бях заспал....е...за съжаление на него, съседите си вдигнаха скандал(в 2:30 посреднощ :dizzy: ), което ме събуди и предотврати голяма беля :) Няколко дни след това, лошият ламер ИнСО наби корабчетата на метъла :) И оттогава започнаха едни обяснения и философствания как съм искал помощ и едва ли не ИнСО ламЯра ме е спасил :) Лъжа, ама да не си пиеш хапчетата не е лесно.

Историята приключва...тази вечер.Бях ядосан меко казано, след пускането на атаките - нъцки - всичко я в мод, я сейв, я онлайн!Тая вечер - 3 неуспешни атаки, които ми постопиха газта значително.Имам обаче рециклаж, който не ми е върнат още отпреди празниците и викам дай поне газ да ми пратят - речено сторено.И докато лети газта към мен...търся си аз какво да набия...5та празна....4та празна ...3та празна....2ра празна.Тука вече бях доста нервен.Спрете да сейввате, ей! Почвам си аз 1ва...и още в началото - сюрприз(не Киндер) - 1:47:12 има милиони ресурс.Справка кой е притежателя - опаля...стара любов, дето казват хората.Пуснах още 3-4 сонди да изкарам пълен доклад - опаля...флот.Ама от 4та до 1ва - само като видях колко ми иска и ми призля.Е ....изчаках си газта, мечка страх - мен не страх - рискувах.Танкерите бяха уредени своевременно.След пускането на атаката, понеже бях доста нервен реших да си взема душче....влизам аз, разпуснах под горещата вода, излязох след 30 минути, посвърших малко работа, алармата звънна - битката е минала.Викам си - "пак ядец сигурно".Ама не!

ЦитатПроведе се битка, в която сте взели участие.
Вижте доклада.

Откраднат ресурс:
Метал: 1808833
Кристали: 3187176
Газ: 448491

Атакуващият е победител
Вашата страна: Нападател
Координати на Битката: 1:47:12[/quote]

Е, определено настроението ми се оправи :) Бях решил отдавна, когато почнах да поцъквам, да измисля друг ник.Нямах нито време, нито особено желание за интриги :) Но...случаят си заслужава.Та ето ме и мен - смених ника(за което ме препсуваха грубо, понеже събудих оня ламер ИнСО в 3:15 да помогне) и малко или много(гадна сесия) ще се мяркам :)

И да не забравя :

[СССР]Angel^of^Death vs. [Тамплиери]filipangelov

С помощта на приятелче :

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

13671216 метал
10208784 кристали
0 газ
от: [1:47:12]

На този координат вече има:
0 метал
3462432 кристали
6835608 газ.

А останалото би трябвало също да е прибрано от него :)

И те така...

На печелившите - честито(на мен де :Д), а на загубилия - следващия път да мисли повече преди да говори :) :crazy_pilot:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

хмм какво да ти кажа освен браво видел си литнал си ...ударил си ме и си доста на печалба...и по рано да се беше искефил ама не си ме шпионирал ..,аз савен не съм правил почти цел рунд ..поредния уникално тъп рунд...... :c022:

хаха и най смешното е че станах към 3 ма ме мързеше да рефрешна че 2 часа трева ставам ...и незнам защо ама хич и не ме е яд че си ме ударил некак си сам се наспал и отпочинал ...
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ебре-дебре...интересна работа.

1.Един път съм ти засичал флота само и то беше докато си онлайн.Сейвън си правеше доста прилежно.Оди ги разправяй на друг тия :) А си те шпионирах почти всяка нощ :) Понеже винаги шпионирам от 1ва до 5та и обратно :)

2.Да те питам - тоя рец дето има сега(останало е около 65к от над 250к) пак ли те е мързяло да рефрешнеш?

3.Не знам що имам чувството, че има няколко човека, които като ги занулят и умират от кеф.Ти, макс...садо-мазо история...или просто обичате да сте пасивните в цялата история :) :crazy_pilot: :c022:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

така гледам те обичаш да се закачаш ...6ти обясня некои неща.....савен сам правил само когато сам на работа и пак не винаги имало е нощи дето флота седи и още 20мил ресурс покрай него ....и ако ти си ме шпионирал начи имаш раздвоение на личноста освен инсо ти само един път си ме spy....и като ти казвам че не съм правил може се помъчиш да поверваш...а ако не си засичал флота е било от това че е летел на некаде..... и както казах тая вечер се събуждах но неисках се мача да ставам така че продължих да спя за да можеш сега ти да се радваш ...
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
popi
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 16, 2007 11:13 am
Контакти:

Мнение от popi »

луди луди СССР-ци какво да кажа много добра битка :b050: :p019:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2137988][/url]
backbite

Мнение от backbite »

Браво добра битка :) Добър пилот си :) :crazy_pilot: опаляяя и ресче добро взето от атакичка и от фирата :) добро добро сторено :a055: :a013:

shorty
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Добро ... Кой пък те излъга тебе, че си играч бря, Николай :) Касо рошава :)
Сега по същество. Преди мнооооооогоооо време, още когато СССР беше все още СССР, и когато играчите бяха играчи, и когато кентаврите бяха кентаври, и когато Николай не беше все още каса, а аз не бях все още ламер, един Вачик наби един ЮгиоХ и така всичко наибем тръгна. От почти неофициален НАП стана много официална война. Много храбри войни паднаха, този същия един Вачик си загуби много унищожители, големи войни, ама за сметка на това, пребих много метъли. След известно време, СССР от голям и мощен съюз се превърна в малък, мобилен и пак мощен съюз /като нашата армия, а ?!? :) /. Тогава пак 2ра, пак играем, ударихме Пипко, като за целта му приложих тактиката на слепия орел с тръглавия смок в човката и дет' се вика Пипо изяде едноглавия и едноок .. Много коментари, много спам, много смях, много сълзи, много сополи, много кърпички и накрая много пиене .. Тъй де, аз пиех, вие се гонихте :) Докато дойде снощи. Аз ми беше много нервно, ама сдържах нервите, особено след като МрБлек мина 1 мин преди мен през Володмирчо ... Много ги сдържах ... Стана 3 часа и леко изморен си легнах. Като образцов пич си изключих тела, ама тая каса може ли да те остави на мира. Звъни тела, звъни, звъни, звъни ... писна ми и станах. Теглих му една, пратих му кредити, оправихме съюза и даже оставих послание, който той не счете за нужно да е тука, ама аз го счетох ...
Цитат[03:23:10] Ametheele каза: пиши от мен в темата
[03:23:13] Ametheele каза: даже ме цитирай
[03:23:15] Ametheele каза: и пиши от долу
[03:23:18] Hate Xmas! каза: ти ще пишеш
[03:23:19] Hate Xmas! каза: сутринта
[03:23:19] Ametheele каза: ОТ ЛАМЕРА
[03:23:48] Ametheele каза: ПИПОЛИНИ, МАМА ТИ СТАРА, ТИ НЕ МОЖА ЛИ ДА СИ ВДИГНЕШ ФЛОТА БРЕ, МИ ЗАРАДИ ТЕБ ТРЯБВА В 3:23 ДА ПСУВАМ ТЪПИЯ З*ДНИК НА АНГЕЛА ?!?
[03:23:55] Ametheele каза: благодаря за вниманието[/quote]

Ей сега вече всички може да видите колко се радвам на тая битка ...
И като за край на иначе толкова тъпия ми пост - Браво, Ник ! Снощи ти казах нещо, поздравих те и за битката. Страхотен удар, през 3 галактики. Аз може би нямаше да го направя .. Или пък кой лъжа, щях, ама нали Пипо ми е френдчее, щеше да се логне, да се вдигне и после да бия теб с тия кръстове по главата :) Пак БРАВО и чакам следващия подобен, но по-добър удар .
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Аз какво да кажа , събуди ме в 2 през ноща, аз с 39 температура и повръщане таман сам заспал , та събудиме тая каса да му пускам танкери , не те ли беше срам брееееееееееееееееееее :dizzy:
БФ АЛКОХОЛИК
backbite

Мнение от backbite »

хахаха са му искай да ти плати вредни :) :a055:
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Цуф и Ван да не се оплакват, че...ще им стъжня животеца още :)

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”