рунд 15 - станалото станало - какво ново ни чака !

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Това къде точно го прочете, Джак?? Не схвана ли логическата връзка, която ти написах по-горе ?? ...щото няма как по-елементарно да я напиша
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 3 2009, 13:13) Това къде точно го прочете, Джак?? Не схвана ли логическата връзка, която ти написах по-горе ?? ...щото няма как по-елементарно да я напиша

Напротив, всички схванахме логическата връзка, но по някаква ирония на съдбата тя няма нищо общо с това което си писал по-горе.
Последна промяна от JackDaniels на съб яну 03, 2009 12:20 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Как няма бре, Джак .... явно не четем едно и също нещо ....
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

В момента освен заяждания , друго не пишете в темата.Играта може да стане балансирана ,само когато ти сам си я направиш такава . юда и роял и както и аз смятам ,че стоенето на малки точки е най лесния начин да играеш когато нямаш време за игра. Обаче има едно голямо НО то всеки като гледам няма време за игра а как киснат по 20ч на ден те си знаят, то тия белук бойни точки не се правят от 3-4 часа на ден активна игра .само да обиколиш вселените ти трябва толкова време, а да не говорим за скоростите на тези точки си като костенурка.Всичкото става така защото ,ад мините гледат на всеки да угаждат. преди защо никой не ревеше ,когато явно се виждаше ,че имаше бъгове в играта а всеки си играеше мирно и кротко . И вес когато летяхте роял ,тогава нямаше реване и посмърквания ,че еди кое си не работило както трябва, или ония цял рунд играел със бъг . За мен най е важно за е направят 2 съществени промени който за много важни 1 другото е само в сверата на миража което предмагаме ,че ще стане

1.Наложа що е да се направи нещо с расата конф, в момента тя е най губещата от другите 3 раси (
2.Да се направете нещо мишкарите който стоят на малки точки всеки рунд , да вземат да поиграят свястно като хората и да започнат да дигат и те точки и да се бият със големите , то тогава са интригите и тогава става най интересна играта

Това е от мен :a055:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 3 2009, 13:22) Как няма бре, Джак .... явно не четем едно и също нещо ....
:lol: кефите просто ... не мога да разбера, Скорпиона е решил да го направи и ще го направи въпреки споровете ...
"Кучетата си лаят, кервана си върви ... " :c022:

Така ще е докато не върнат тестовата ...
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

А така Олег, да се осветли че ако 1 вия месец се пуснем тертетче със специалности инженер и строител, можем много повече от 8 планети да си направим НАПЪЛНО ЗАСТРОЕНИ.Добива си го имам, само спестеното време никой няма да го има, а то 45% по малко.

P.S - Много се плагиатсва в тая игра откъм предложения, вече ще патентовам хи хи.Роял, идеалната схема за скоростите е конфедерата е да им дава около 1.5 % на всяко ниво.При направа на 10/12/10/8 мисля всеки уважаващ играч може да ги спретне грубо се получава с 1 ниво скорост над направените.Мисля не е толкова дисбалансно.Джадай, да комбинацията е убийствена щото на малки точки може да имаш количество и качество+ добри %(Единственно мисля че нокса заложил на игра с кораби имащи лазер може да му се опре, но е относително).Тертета е раса за хора с време(аз нямам чак толкова и затова не играя с тях).
Последна промяна от niki_god на съб яну 03, 2009 12:46 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

днес е 03.01.... ако ми е верен часовника на компа....
значи утре най-късно требе да са обявени официалните промени... ако искаме на 05.01 по обед да си почне рунда нормално....
мен ми е все тая... като видя промените (официално) ще решавам дали и как бих желал да играя ....

п.п.
за тези дето "мечтаят за един по-добър, по-справедлив и по...., а бре по.... свят"
в крайна сметка всеки си играе както му харесва, малко се налага да се посмени тактиката... но па какво от това....
сефте горски :c022:

интересуваме ме само да се позабавлявам с приятели, ако реша че не ми се получава или не ми допада просто не участвам ....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
BEC
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 7:38 pm
Контакти:

Мнение от BEC »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jan 3 2009, 13:34) И вес когато летяхте роял ,тогава нямаше реване и посмърквания ,че еди кое си не работило както трябва, или ония цял рунд играел със бъг
Аз не мрънкам. Мога да игря всякакъв.Имам цялото време на света нещо което малко хора го имат.
Проблема е , че виждам разбалансиране на расите , времето ще покаже дали съм прав .
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

CORWIN написа:QUOTE (CORWIN @ Jan 3 2009, 12:43) ако искаме на 05.01 по обед да си почне рунда нормално....
:lol: :lol: :lol:
Toва беше голям майтап.
Ако се приеме предложението на Скорпа,програмистите ще имат около...ами около 1 ден да го направят, като естетсвено това ще повлияе на старта :) . Да не говорим , че ще се пусне без да е тетсвано и току виж всичко живо осъмне с по 10-15 планети.Усещам отсега как рояла потрива доволно ръце и мърка пред компютъра. :a013:
Последна промяна от EvilForce на съб яну 03, 2009 1:02 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

В интерес на истината мисля, че може да се въведе за около 30 мин. ..... но са си сметки на лайк това ....
Отговори

Върни се в “Off Topic”