Bulfleet Newspaper

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Какво стана в вестника, нали aip_99 (ако не се лъжа) се беше заел да пише?
Ала бала сега покрай СПИЙД някои коментари... не знам и не искам да се бъркам, ама явно несериозен сте избрали... :a055: :c022:
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Пресата е независима ..... ние(администрацията) не можем да дадем отговор :)
Потребителски аватар
Ivy
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 18, 2008 1:55 pm
Контакти:

Мнение от Ivy »

Тъкмо реших, че ще си има пак ежедневник с интересни постове, ама на, пак изчезна :(
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Ivy написа:QUOTE (Ivy @ Jan 2 2009, 23:01) Тъкмо реших, че ще си има пак ежедневник с интересни постове, ама на, пак изчезна :(
е то това, защото се регна пак да цъкаш :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Сега остава и заек_оод да се регне :) :) :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Ivy
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Ivy »

VaCaTa написа:QUOTE (VaCaTa @ Jan 2 2009, 23:45) е то това, защото се регна пак да цъкаш :)
Е хайде сега аз съм виновна, Vacimircho не се заяждай с кака ти, че ще те предам че и ти се регна, че и в съюза дойде
а после и бира ще искаш , което ми напомня да те питам кога ще прескочиш до нас за по бира?
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
Потребителски аватар
Ivy
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Ivy »

Fallen_angel написа:QUOTE (Fallen_angel @ Jan 2 2009, 23:47) Сега остава и заек_оод да се регне :) :) :)
Ангелче, заека едва ли ще се регне, от my space и други дивотии не и остава време, ама се забавлява покрай мен :) За сега от цялата фамилия само аз се върнах :c022:
BEC
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 7:38 pm
Контакти:

Мнение от BEC »

Трябва ви Мери Ан без това и в живота и тръгна в тази посока :a055:
Потребителски аватар
Ivy
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Ivy »

BEC написа:QUOTE (BEC @ Jan 3 2009, 08:48) Трябва ви Мери Ан без това и в живота и тръгна в тази посока :a055:
Да, тя си е тъкмо за вестника, само да има време за това, че на последък не я засичам много в скайпа :) явно като на всички едва и стига времето :)
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Живеем в дни на криза все пак...
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Отговори

Върни се в “Off Topic”