Как да върнем блясъка на 1-ва вселена
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
duinox написа:Цитат(duinox @ Dec 31 2008, 22:06) пак си бол нещо петре![]()
Не съм бре ,жалко е ,че никой не се вчети в постовете на батмана, а там има толкова много истина .в действителност ако се промени играта в някаква насока ще е добре ,всеки е прав с предложенията си ама те са толкова много и не вярвам да станат на един път .като започнеш от конфедерата расата и минеш при търговския и накрая класацията, още какво ли не. да се надяваме ,че администрацията ,да се вгледат от всичките предложения който даваме дано намерят някое добро и го приложат .
За много години и много късмет през новата година ти пожелавам duinox
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Е немога да се сдържа и да не кажа мнение
Според мен блясъка на вселена едно от рундове 2, 3, 4 и 5 няма да се върне, хората тогава играеха с хъс, сега играта се комерсиализира прекалено, доскучава... Но и мен си ме гони носталгията по тези времена и мисля пак да пробвам след дългата почивка
Наистина на играта и трябват нови хора и също съм на мнение, като други изказали се тук, че класиране по бойни точки не е най-доброто. Липсва също и чара на увлекателните истории, които се пускаха във форума, за проведените битки. Липсват тези емоции в играта 
Според мен блясъка на вселена едно от рундове 2, 3, 4 и 5 няма да се върне, хората тогава играеха с хъс, сега играта се комерсиализира прекалено, доскучава... Но и мен си ме гони носталгията по тези времена и мисля пак да пробвам след дългата почивка
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Краси ще има ли и други промени в 1-ва,или ще си останат тези който спомена 
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
я прочетете много внимателно това.юда е прав до такава степен че едва ли може и сам да го осъзнае като степен на въздействие .ако я няма борсата много от сегашния топ са аут.ако сам трябва да си правиш флота мисля че не би се бил на загуба само заради БОЙНИТЕ ТОЧКИ защото този който е като тебе с равна флота само това и чака да се сбиеш на загуба и да те изяде заедно със складовете ттиLoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 24 2008, 13:55) iuda, "глупостите", които изписа са верни до една. Само че ми позволи да отбележа нещо (може и да не съм прав), но Корабната борса беше хубава промяна... единия проблем, който казах още като влезе в употреба, е че ще внася огромен дисбаланс, ако играта стане по-масова (но като чета из форума, клиентелата намалявала, така че няма такъв риск... макар и да не мисля, че това е на добре), няма да разяснявам защо, ясно е,... това, което не се сетих обаче, го прочетох в твоя пост и е вярно - другия проблем, който може да изникне с Корабната борса е ако и бойните точки участват към формирането на класацията, именно заради въпросните "недъгъви" акаунти (понеже беше нечовешки трудно да се предвиди, че ще има такива...
). А по случайност, второто вече влезе в сила... Наистина не се бях замислял по този параграф.
![]()
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
A, не бе, хич. Сега сякаш не го правят? А акаунт до 40к, ако се пазиш, ще ти изяде знаеш ли кое? - Йона, най-много.corpusdelikti написа:Цитат(corpusdelikti @ Jan 7 2009, 18:12) БОЙНИТЕ ТОЧКИ защото този който е като тебе с равна флота само това и чака да се сбиеш на загуба и да те изяде заедно със складовете тти
Последна промяна от LoaD на ср яну 07, 2009 4:22 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 7 2009, 18:13) A, не бе, хич. Сега сякаш не го правят? А акаунт до 40к, ако се пазиш, ще ти изяде знаеш ли кое? - Йона, най-много.Само че ако не можеха да си "пазаруват" кораби, това щеше доста да ги забави... но вече разясних този въпрос, ако си си направил труда да ми прочетеш поста, значи си видял
. Даже нагледен пример стана и Вселена 2 - може да си и с 500к ресурс на планетата - не те барат. Ама оставиш ли 1 (една бе, ЕДНА) сонда - някакъв луд тактик стратег веднага ти литва с нещо от сорта на 130 унита или 700 кръста? wtf? Или съм станал прекалено тъп и не я разбирам тая игра, или не знам какво им се е случило на децата...
![]()
ако си прочел внимателно дали ще има време да си направи тази гигантска флота?ако я няма борсата.трябва сам да си направиш базата за производство я като я разбираш играта сметни колко точки е на една планета корабо 11 и тертети 1 и роботи 10.после от този ресурс извади точките и реса за търговския и ми кажи каква флота може да се купи .ще видиш че сметката не излиза .ако си правиш сам флота трябва да я правиш бързо а това не е по-силите ако примерно строшиш 500 бойни ти трябват 520 часа да ги направи6 с тертети 1на 5 планети
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Роботи 10 само не разбрах за какво са ти, след като направиш тертети 1, и ако ти е боен акаунта? Флотата хич не е гиганска... ще стоят на още по-малко точки и все ще ги има (то веднъж като им дадоха идеята... ходи ги гони пък ти), ама няма да се отразяват чак така на статистиката, както в момента. Ако с нещо такова ограничат Корабната борса (например - лимит колко кораби можеш да купиш на ден според РЕСУРСНИТЕ точки/лимит колко кораби можеш да продадеш на ден според РЕСУРСНИТЕ точки - примера е кофти, но затова е просто пример), няма нужда да я махат. Ако се досещаш - с такава цел я въведоха (една от двете... втората беше да се облагодетелства Нокса), понеже на част от хората им омръзна да се възтановяват по 2 седмици от битка - не се прави, че не помниш
. Проблемът се появи с тия недъгъви акаунти... със или без влиянието на бойните точки (но определено допринесоха де). "Oldschool" играчите е ясно, че ще се оправят и без нея, откога ли чакат този момент... то и аз чакам да махнат расите, ама... 
Последна промяна от LoaD на ср яну 07, 2009 4:38 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
е за тва го няма блясъка отдавна... една камара простотии се добавиха, дето всеки болен мозък се чуди как да експлоатира, а останалите болни мозъци се карат по форума
))) трябва да се върнеме на тоягите и стрелите и ще бъде по забавно. стига с тия борси-морси, точки-мочки и т.н. play for fun
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
-
Degrade
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
- Контакти:
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 7 2009, 17:30) Роботи 10 само не разбрах за какво са ти, след като направиш тертети 1, и ако ти е боен акаунта? Флотата хич не е гиганска... ще стоят на още по-малко точки и все ще ги има (то веднъж като им дадоха идеята... ходи ги гони пък ти), ама няма да се отразяват чак така на статистиката, както в момента. Ако с нещо такова ограничат Корабната борса (например - лимит колко кораби можеш да купиш на ден според РЕСУРСНИТЕ точки/лимит колко кораби можеш да продадеш на ден според РЕСУРСНИТЕ точки - примера е кофти, но затова е просто пример), няма нужда да я махат. Ако се досещаш - с такава цел я въведоха (една от двете... втората беше да се облагодетелства Нокса), понеже на част от хората им омръзна да се възтановяват по 2 седмици от битка - не се прави, че не помниш. Проблемът се появи с тия недъгъви акаунти... със или без влиянието на бойните точки (но определено допринесоха де). "Oldschool" играчите е ясно, че ще се оправят и без нея, откога ли чакат този момент... то и аз чакам да махнат расите, ама...
![]()
Ехе ти с това махане на расите къде отиде бе човек, повечето играчи в играта тоя момент не го знаят, само хората спамещи из форума го помнят това време ... и като се замисля не беше зле
С 2 думи: Няма угаждане
Айде сега наздраве, че почти заверих
Който ме мрази, под мен да лази!
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]