2 Purgatory the_dead 604,524 -2,089 603,828
как може играч да е в - и да е на 2-ро място ,в класацията
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Dec 29 2008, 20:33) за да не замира темата:
малко уточнени промени за следващия рунд....
1. старт на 10.01 (събота) ..... причини: Ивановден; Йордановден.... трябва да изтрезнеем![]()
2. вдигане % ъпгрейд на бойния кораб във фабриката в +1 .... демек любимия ми кораб се връща в играта (доживяхме.......)
3. съотношение бойни към ресурсни за класация 2:1
4. сваляне на границата за отстрел на "големите батковци" или по скоро "мишоците дет седят долу" - 200к коефициент (да видим на кого колко му стиска)
5. граница за достъп до корабната борса - 50к ресурсни (ако успеем да са и коефициент, ще е перфектно)
6. (това е маловажно, но е факт) няма да играя в този рунд, но затова пък ще се занимавам с администрирането му![]()
п.п.
мъка ми е но транспорт ще продължи да има (това е да си поврънкам, малко)![]()
разбира се всичко ще се обяви официално.... може да има и още малко изненади.... но до следващата година време много.... вино също![]()
пак същата работа, само че не толкова злеCORWIN написа:QUOTE (CORWIN @ Dec 29 2008, 22:33) 5. граница за достъп до корабната борса - 50к ресурсни (ако успеем да са и коефициент, ще е перфектно)
Batmana написа:Цитат(Batmana @ Dec 30 2008, 22:19) пак същата работа, само че не толкова зле
и все още ли като си купуваш корабчета от борсата ще ти се добавят във флотата веднега ?
това обезсмисля корабостроителницата, тертетите, голямите и малките транспотьори ... защо направо не ги махнете от играта ?
със смяната на бронията на кръста от тежка на лека се обезсмисли унито,скаутите и бойния ... и тях ги махне
та да останат само кръстовете и търговския... като гледам това основните неща дето се правят. С иключение на 4-5 чевека дето играят на рециклатори и търговия та да продават и събират рециклажа на цялата вселена......
а и не мога да ви разбера нали преди време искахте бойно ориентирана игра
и последните 2 рунда или тама колкото бяха си имаше бой
яко бой, 100% меле, само флота и чупене на флота, ебаси якото се получи
без никакво икономическо, стратегическо развитие, миньорстване, копане, правене на скорости и каквто и да вид сгради освен търговски център, разбира се
под "флота" имам предвид кръстове
duinox написа:Цитат(duinox @ Dec 31 2008, 02:48) направо да се махне търговския по тази логика.... 100к 200к какви са тия глупости..... петре какво ревеш толкова не ми е ясно,регвай се пък каквото сабя покаже,това че разни играчи си бият долу на ниските точки теб какво те касае.Абсолютно всеки си играе по негов си начин.Неможе да се променят вече нещата както едно време да бъде играта.Както се промениха някой неща на расата тертет нека се въведат некакви нови неща и за расата конфедерат.Лично мое мнение е това,защото load в един негов пост написа,че в цялата картина тертета,нокса и новата раса миоп намират място в цялата картина но къде остана конфедерата?