Епа, това е мазохист човек ... И то бомбери ... Карай да върви. Продължаваме да търсим нещо да изпратим подобаващо отминаващата година ...
Реца е прибран и складиран за следващите поне 24, до 30 часа. За него няма да се безпокоите
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Макс е най-тъпото парче - ма като му знае и устата - няма тема в която да не е "блеснал" с "остроумието" - си - абсолютна куха лейка и мишок - защо е на бомбери се чудите - ми щото играе само срещу защити - той по такова дет може да литне едва ли е летял някога на атакаVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 1 2009, 16:36) Че то удари бря ... Беше на 3 хипопотама и половина![]()
Николъйо, ти като играеше, да не би да имаше милярди газ ?!? Като летиш нямаш газ. Аз летя и никога нямам ...
monty написа:Цитат(monty @ Jan 1 2009, 18:32) Макс е най-тъпото парче - ма като му знае и устата - няма тема в която да не е "блеснал" с "остроумието" - си - абсолютна куха лейка и мишок - защо е на бомбери се чудите - ми щото играе само срещу защити - той по такова дет може да литне едва ли е летял някога на атака![]()
Колкото и да му набиваме / те канчето, на него устата му трудно ще се затвори - просто си е толова тъп - нищо чудно , пак да се прояви - ще стане пак весело![]()
Колкото и пъти да го зануляват и колкото и да се излага тоя човек е толкова тъп, че не може и го обиди - просто не проумява колко се излага - като магарето е - колко повече го биеш, толкова по-добре му става![]()
![]()
![]()
Браво INSO !!!