СССР vs Red Army

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Уважеами дами и господа, скъпи колеги, каси, ламери, касимуги, спамери, бъгери, играчи, биячи, Роял и всички други, днес като цяло много хубав ден. Снощи направихме сериозно запиване, последва тежка и хубава вечер, сутринта като мъже бродихме из гората, да си търсим късмета и къмто 8:30 го намерихме. Та, аз като един верен почитател на булфа поспрях малко мода и започнах да оглеждам. Брей тук флот, там флот, тук флот, там флот. Много флот, ама всичко вътре. Имах малко неуспешна серия полети за 2 дена и бях останал всичко на всичко с не повече от милион газ. Много лошо, ако питате мен. Рекох да направя редовната проверка на колегите от РА. Гледам, хубави флоти, ама ги вардят момчетата. Портър спрял мода, ама флота вече не е до него за мое огромно съжаление .. особено днес къмто обяд. Гледам сега .. едно куче. Брей, здраво варди портите. Смятах я, гледах я ... Щях да летя по една защита, ама не върви. Хубаво се наливам с ресурс и бойни точки, ама ... аз искам да бия някой от РА. Смятам, изчислявам, ако не пусна колонизатор и рец в битката става лошо за мен. И без това съм на загуба. Пак смятам, пак изчислявам ... Ако ги пусна летя 2 часа ... Да, ама газ няма ... милион и половина през галактика ... боли ме сърцето. Пак смятам ... няма да я бъде. Едно добро заемче газчица и като мъж с 16 кредита за мотивация литнах. Ама литнах с главата напред, а човека здраво се окопал. Летя аз, летя ... остана малко под час и човека логна. Брей, че и косата къса, не мога да я скубя. Ама летя, аз като истински ламер летя ... Така ли не я въртяхме, иначе ли не я въртяхме .. все не върви. Ама излезе печено момче и не рецна защитата, а остави да се натреса. И се натресохме, та чак вселената се разклати. От целия боклук липсват 240к метал, които предполагам ги е вдигнал защитника. Късмет на него и да възтановява, че скоро може пак да се пробваме :)
Та, доде не съм забравил
[CCCP] Sme6ko vs [Red Army] ku4eto

Благодаря на човека, който помага с реца. И то много му благодаря, че ако не беше помогнал, щях 'ептен да я вапцам работата ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Касимуга....кво да ти кажем....А то кучето беше въпрос на време някой да му разбие зъбите наново :) Скоро пак .. :)

Едит : Грешка, ти беше ламер :) :P
Последна промяна от Fallen_angel на вт дек 30, 2008 12:49 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Dec 30 2008, 13:44) Касимуга....кво да ти кажем....А то кучето беше въпрос на време някой да му разбие зъбите наново :) Скоро пак .. :)

Едит : Грешка, ти беше ламер :) :P
пак грешка: ГОЛЯМ ЛАМЕР :P

п.п.
а бре от СССР-ец какво друго да чакаш :D:D:D
Последна промяна от CORWIN на вт дек 30, 2008 1:02 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

CORWIN написа:QUOTE (CORWIN @ Dec 30 2008, 13:56) пак грешка: ГОЛЯМ ЛАМЕР :P

п.п.
а бре от СССР-ец какво друго да чакаш :D:D:D
тцтцтц оставете го тва куче да поджафка бе :lol:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Мда...аз щях да съм ти по на далавера :P И от към боини точки и от към печалба!
Кучето доста народ зарадва тоя рунд :)
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

на кучето бая народ му се изреди дръжте го на тея точки да догоня да го пребия и аз :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: браво на кучето пак нахрани стопаните си :lol: :lol: :lol: :lol: :dizzy: :a013:
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

MaTaDoR написа:Цитат(MaTaDoR @ Dec 30 2008, 10:29) на кучето бая народ му се изреди дръжте го на тея точки да догоня да го пребия и аз :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: браво на кучето пак нахрани стопаните си :dizzy: :a013:
Да ми беше в точките и мен щеше да нахрани ма не ми е :) Иначе браво мн добро меле ;)
А аз най се радвам от това че в доклада е човек от Армията :bravo:
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

Потребителски аватар
ku4eto
Редник (Private)
Регистриран: чет мар 13, 2008 1:30 pm
Контакти:

Мнение от ku4eto »

Porter написа:QUOTE (Porter @ Dec 30 2008, 14:25) Мда...аз щях да съм ти по на далавера :P И от към боини точки и от към печалба!
Кучето доста народ зарадва тоя рунд :)
А бая само 2-3 :)
то аз ако си бях рецнал защитата щях да си пусна още едно ниво на соларни панели за 1мил метал и 450 хил кристали.Останалото щеше да отиде за щитове 11 и сигурно щях да ги свърша ресурсите.Пък и нега бой да става нищо че сам от губещите :c022: :crazy_pilot:
Едит: пък да аз си дигнах малко метал :)
то човека си говорил за помощ от големите батковци за реца.
ПС:СССР е много малък съюз по членове,но по битки е по голям.явно харесвате да си трошите флотата :)
Последна промяна от ku4eto на вт дек 30, 2008 2:22 pm, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

От цялата работа разбрах,че има кучета мазохисти :) )))
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
atila300
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 26, 2008 7:04 pm
Контакти:

Мнение от atila300 »

Бравусссс :bravo: голяма битка,само дет няма кирия :dizzy:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”