Абсолютно съм съгласен и подкрепям предложението - нека да има праг и който го премине да могат да му литват всички, но пуснат ли атака да може да им се отвърне през следващата седмицаLoaD написа:QUOTE (LoaD @ Dec 27 2008, 14:28) За да ви спестя излишни диалози по вече обсъждани теми - когато акаунтите на 80к МОЖЕХА да летят по такива над 350к - тогава се видя, че не е особено добър вариант и оптималният такъв би включвал и възможността за "отговор" на батковците над 350к. Т.е. да можеш след 80к да литкаш по други над 350к, само че направиш ли го - атакуваният от теб да има възможността през следващите 168 часа да ти литка и той (при положение, че той очевидно е вложил много повече в играта и е глупаво правилата да го ограничават по такъв начин - нека да е всичко друго, ама чак пък всички над 80к да го ползват за 'боксова круша' е прекалено...). Като ти стиска, нека ти стиска поне седмица. А и в противен случай баланса отива по дяволите. Както с бойните точки
.
рунд 15 - станалото станало - какво ново ни чака !
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Както казах и преди - абсолютна глупост. Двама човека, които не спят се занимават един с друг и на единия в съюза има много играчи, както казва Ван, които нямат време за игра. Те например са 20 човека...да си представим всички летят по 8 планети на другия играч. 20 атаки са 20 смс-а. Реално всеки един от тях ще бъде смазан, ама само и само да литне да пречи, не нещо друго. Ван, мислиш ли, че с търговски център на всяка от планетите, на която и да ми беше литнал щеше да си оставиш атаката...щяха да последват още 50 спая сигурно само от теб, после понеже няма да видиш нищо ще върнеш, или ако както казваш си мъж и оставиш ще се взривиш. Мислите само от гледна точка на малкия акаунт. Затова има коефициент за атака и е добре да го има, защото ти и фроузъна може да сте с добри помисли за идеята, но вярвайте ми има достатъчно фекалободобни същества, които само и единствено ще развалят играта, а няма да я подобряват. Който няма време за игра - или въобще да не играе, или да не си мисли да лети по топ акаунтите.
Още много неща в минус бих могъл да кажа, но е добре ако искате да мислите за съюзната игра то това да е в друг аспект...рециклажите, профилирани акаунти, класация на съюзите и т.н. Само коефициента не барайте, че това е ад...не си мислете, че е много мъжко да се лети по 1 мил точки ацц, а вие да сте на по 80к, същото е като да се лети по 80к на 60к, просто първият е спал по - малко, или в някои случаи бъгвал
За мен е просто и ясно - ако искаш да помагаш на съотборник горе, качваш точки да белваш, ако искап да помагаш долу, сваляш мините.
Още много неща в минус бих могъл да кажа, но е добре ако искате да мислите за съюзната игра то това да е в друг аспект...рециклажите, профилирани акаунти, класация на съюзите и т.н. Само коефициента не барайте, че това е ад...не си мислете, че е много мъжко да се лети по 1 мил точки ацц, а вие да сте на по 80к, същото е като да се лети по 80к на 60к, просто първият е спал по - малко, или в някои случаи бъгвал
За мен е просто и ясно - ако искаш да помагаш на съотборник горе, качваш точки да белваш, ако искап да помагаш долу, сваляш мините.
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
Това най много ми харесваskorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Dec 29 2008, 22:10) та да вкарам една идея за възможна промяна в Спийда:
-до 30к ресурсни точки - макс. 3 планети (1 главна+2 колонии)
-до 300к ресурсни точки - макс 5 планети (1 главна+4 колонии)
-над 300к ресурсни точки - 8 планети (1 главна+7 колонии)
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
мисли на миньори..... ограничава варинатите за развитие.....Dan7e_ написа:Цитат(Dan7e_ @ Dec 30 2008, 11:14) Това най много ми харесва![]()
на 30к обикновенно в спийда вече си с 8 планети....
така само ще се ограничат тактитките в началото, нищо повече
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Има си мисля все още наказание за смс флууд. А и не е точно така, както я мислиш. Ти си играй, аз да си те следя да видим кога ке ги направиш тия 20 часа. А и ... имам живи свидетели, че акаунт на 120к ресурсни точки може да пречука акаунт на 400к. Нека не спорим по този въпрос. Пък и имай си го търговския на всяка планета. Нека ти летя с 1200-1300 бойни /говорим за боен акаунт, т.е. това е постижимо до 100к/ от съседна колония да видим кога ще престацваш и какво ще купуваш, че да ми го набучиш ... Кола да кажа ... Просто и логично е, а и аз като див ламер, няма да ти стацна до основния флот, където с тия 1200 бойни може и да не ти изкарам доклад, ами до някоя забутана планетка, където я имаш малко флотец, я някоя динка. Ама тогава има и друго. Ти не можеш да мислиш само за мен, защото още 2ма 3ма смелчаци като мен като ти застанат до планетите и ще се чудиш къде да престацнеш флота. Има си и лошите страни, има си и добрите. А и с тия мини много се ограничиха хората, които все още летят. Нека се поразчупим 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Ами не съм я измислил аз играта така
Това са правилата, това е начинът за игра.
Ако искаш мелета, айде да няма мини, а админите да пускат по равен ресурс на всички на равни периоди от време и всеки да прави каквото си иска с него, ама мини да няма...
Ама онова е лудница, което предлагаш...казах и по - горе. Ти може и да правиш това, което казваш, но има много други, които няма да го правят. Ще се развали всичко нормално. И какво пречи да си пиша на всички познати да литнат по едно ацц, смс-флъд ли ще е ? Не.
Ако искаш мелета, айде да няма мини, а админите да пускат по равен ресурс на всички на равни периоди от време и всеки да прави каквото си иска с него, ама мини да няма...
Ама онова е лудница, което предлагаш...казах и по - горе. Ти може и да правиш това, което казваш, но има много други, които няма да го правят. Ще се развали всичко нормално. И какво пречи да си пиша на всички познати да литнат по едно ацц, смс-флъд ли ще е ? Не.
Има нещо вярно... то тия, дето играят само за бойните точки, много ги бърка, че ще го карат с 3 планети...CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Dec 30 2008, 12:16) мисли на миньори..... ограничава варинатите за развитие.....
Мачони, ти така като приказваш - да не би да сте спрели да летите тотално бре? Преди 5-6 рунда същата история беше, сутрин ставах с 4-5 СМС-а, и така през 2 часа...
Последна промяна от LoaD на вт дек 30, 2008 10:48 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
ти па кога си ставал за последно през два часаLoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 30 2008, 11:42) Има нещо вярно... то тия, дето играят само за бойните точки, много ги бърка, че ще го карат с 3 планети...А и за какво са куп други промени, само заради вкарването на една единствена преди това...
Мачони, ти така като приказваш - да не би да сте спрели да летите тотално бре? Преди 5-6 рунда същата история беше, сутрин ставах с 4-5 СМС-а, и така през 2 часа...
Misterya:
- Dan7e_
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
- Контакти:
обикновенно до 15к вече имаш 8 планети ако говорим за миньориCORWIN написа:QUOTE (CORWIN @ Dec 30 2008, 11:16) мисли на миньори..... ограничава варинатите за развитие.....
CORWIN: Данте, не по два пъти де
Съжалявам нета ми е леко бъгав
Последна промяна от Dan7e_ на вт дек 30, 2008 11:42 am, променено общо 1 път.
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ако става дума на 15к можеш да имаш 170 бойни ....
[color=red]