[ANSR]haho vs [Dark Angel]BPEMETO

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 28 2008, 11:46) А този другия го е дал на трети...

Абе то рано или късно щяхте да ме разкриете - акаунта смени още 12 собственика, 1 хомосексуалист и 3 собственички, и накрая го дадоха на мен, пък аз се осрах да ушите. Човек да не излезе за малко (6-7 часа) навън. Признавам си без бой :girl_witch:
не на мен го беше дал
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Dec 28 2008, 22:00) не на мен го беше дал
И на мен го даде по едно време ама аз го дадох на един фр и той го дал на негов познат,той пък от своя страна решил да го даде на батко му който го дал на леля му тя го дала на баща й дядо постола измирлят дето го дал на майка му Параскева по бащина линия на четвъртия й братовчед на кака му..... Изгубихте връзката ли??? е и аз.... :yako: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от MaTaDoR на пон дек 29, 2008 4:19 am, променено общо 1 път.
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Ghost_bgr
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 08, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от Ghost_bgr »

ха предния ден преди битката ВРЕМЕТО ме пита дали искам да се удария щото щел се отказва но след като му казах какво имам се отказа щото съм бил силен и иска равностойна битка и сега изведнъж оп го удрят хехехе

иначе поздравления хубава битка
Последна промяна от Ghost_bgr на пон дек 29, 2008 1:56 am, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ghost_bgr написа:Цитат(Ghost_bgr @ Dec 29 2008, 02:24) ха предния ден преди битката ВРЕМЕТО ме пита дали искам да се ударим щото щел се отказва
Е толкоз ли зле развит е тоя акаунт, че който го хване - веднага иска да се отказва от играта? Може би най-накрая открихме лек против крастата... давате тоя акаунт някому и до 2 дни не ще да погледне играта... :D
Последна промяна от LoaD на пон дек 29, 2008 1:23 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Айде търсете следващия акаунт в играта който да опропастите.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”