Аман, кво си се заял с тея търговци?.Ама си първи на опашката на купуващите.Инфлация пфуууу, вместо да пиеш ракия, ти глупости мислиш.CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Dec 26 2008, 10:22) Олег, идеята ми е да си представим къде искаме да се играе:
ако приемем че 100к ресурсни във тази вселена се правят до до 20-я ден то нормалните нива на игра би трябвало да са 200-300к
ако погледнеш статиситката от последните дни ще видиш, че по ресурсни в топ 100 половината бяха в диапазон 100-200к, което за 45-ти ден от старта си е ненормално....
Следвайки тази си моя логика.... целта на предложението ми е да подпомогна отделните играчи в мисъл за развитите на икономика и/или нещо летящо.... а не стоене в латентно състояние на ниски ресурсни и трупане на бойни точки.... (апропо, не твърдя, че послендия рунд на 1-ва ми хареса в това отношение).
А колкото до търговците.... е добре, това си профилиране.... целта му може да се очертае в две посоки - чист търговец (започнал като такъв, и завършващ по същия начин) и търговец с дълбоки "еврейски" корени (започнал с алъш-вериш, минал през система от посотянни доставки и добра клиентела... и завършващ играта със като акаунт със многоброийна флота способна да разгроми всеки.... благодарение на милионите седящи в борсата)
Дали не може да се помисли за инфлационно бреме на ресурса в борсата..... на принципа като при складовете... примерно, при 5м - горе, нищо; при 10м - 5%; при 15м - 10% и т.н., и т.н......
Хвърлям го като идея....
Една точка на Рояла ми хареса (бях я изтървал) - без вербуване - 30 дни. тъй като така и не разпространи "кликачаката" не виждам причина само някой хора да могат да я ползват![]()
рунд 15 - станалото станало - какво ново ни чака !
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Последна промяна от niki_god на пет дек 26, 2008 9:35 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
-
skorpionbg
тои краси го е казал 100% спиране на всякакъв транспортcorpusdelikti написа:QUOTE (corpusdelikti @ Dec 25 2008, 23:21) краси знаеш ми мнението за акаунти без рециклираща флота.според мене е наи добре да се направи така че да има задължително определен процент рециклираща флота пример
ако има да кажем 100 бойни задължително е да има и рециклатори или танкери в размер на 40% от този флот и точка тогава ще се избегне транспорта на ресурс след битка .ще липсват изродените акаунти само с боен флот или само рециклиращ просто предлагам не решавам аз
и всички тея "боици" ще се научат да играят нормално
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Чешем си езиците .
1Сваляне на мините пак на 21 ниво
2Коефициента за атака е *2
3 От 350 нагоре всеки те атакува.
Много други работи - ма то и това няма да стане .
Много е важно рунда да е с ясни правила . да не се променят по време на него .
Айде весели празници
1Сваляне на мините пак на 21 ниво
2Коефициента за атака е *2
3 От 350 нагоре всеки те атакува.
Много други работи - ма то и това няма да стане .
Много е важно рунда да е с ясни правила . да не се променят по време на него .
Айде весели празници
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
-
skorpionbg
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ох мъй Год ... Или преведено - браво на Карбанкал. Карбанкал - президент ! Един да ме подкрепи за коефицента над 350к ....
Едит: Скорп, сам го каза - в нормална вселена. Тази не е
Едит: Скорп, сам го каза - в нормална вселена. Тази не е
Последна промяна от VaN__ на пет дек 26, 2008 10:33 am, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
Awak?n
- Редник (Private)
- Регистриран: ср сеп 03, 2008 9:25 am
- Контакти:
защо пък да се намаляват мините ? нека стане двоен на обикновените вселени
все пак е 2 пъти по кратък рунда така всички ще копат и ще се играе на по високи обороти
???
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай