Някакво бъгче с флотите
Флотите ми се връщат, но не се генерира доклад. Съответно липсва ресурса, който би трябвало да дойде и корабите, които са кацнали. В меню флоти въпросният полет все още си е там, с дата на пристигане вече в "миналото"...
P.S. Може би е уместно да отбележа, че това се случи след като вселената ми спря за около 5 мин в интервала 07.25 - 07.30
P.S.2 : Тъй като виждам, че темата се чете, бих се радвал, ако някой напише дали има същия проблем, или проблема е в моя компютър. Благодаря !
P.S. Може би е уместно да отбележа, че това се случи след като вселената ми спря за около 5 мин в интервала 07.25 - 07.30
P.S.2 : Тъй като виждам, че темата се чете, бих се радвал, ако някой напише дали има същия проблем, или проблема е в моя компютър. Благодаря !
Последна промяна от dnh на ср дек 24, 2008 7:21 am, променено общо 1 път.
- killerloop_92
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон фев 27, 2006 10:34 pm
- Контакти:
дам аз цяла вечер си ги гледам корабчетата как летят и съм кат зомби и изведнъж грешка .... влизам след 10 мин нит кораби нит ресурс ...... да се надяваме че скоро да влезе някои от екипа (ако вече не е ) и да оправят проблема че иначе ще оспамим форума
особено хората дет са шашкат и нз ко стаа :D
[b][color=red]KillerTeam FOREVER !!!!!! [/b][/color]
Да така е!killerloop_92 написа:Цитат(killerloop_92 @ Dec 24 2008, 07:47) дам аз цяла вечер си ги гледам корабчетата как летят и съм кат зомби и изведнъж грешка .... влизам след 10 мин нит кораби нит ресурс ...... да се надяваме че скоро да влезе някои от екипа (ако вече не е ) и да оправят проблема че иначе ще оспамим форумаособено хората дет са шашкат и нз ко стаа :D
- Primal Fear
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
- Контакти:
И аз така брат,направих нечовешкото усилие да стана в 9 часа,да пия едно кафе и да си посрещна флотите към 9.30.Ама на,ни флота,ни ресурс,ни нищо.А сега касите около мене са пълни и плачат за издояване.Avia7ora написа:QUOTE (Avia7ora @ Dec 24 2008, 08:50) Да така е!Аз си викам ще стана малко по рано да зануля един-двама и какво да гледам някаква грешка
:Д
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
You are on your way!
- Primal Fear
- Редник (Private)
- Контакти:
Сега един познат ме помоли да му шпионирам някакъв играч.От вчера ми беше останала една сонда,използвах нея.Пуснах я,тя мина през планетата на човека,но не получих съобщение.След това даже не се е и върна.Начи проблема не е бил някакъв спонтанен,а продължава да съществува. 
The chance you got comes never twice
You are on your way!
You are on your way!
- Primal Fear
- Редник (Private)
- Контакти: