По Коледа Май наистина стават чудеса
- max_steel
- Редник (Private)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 6:31 pm
- Контакти:
Сега пак почна да ми взема ресурса , като искам да стоя Сгради и да не се строят ..... Какво толкова стана за 1 нощ ????? Флотата ми я няма , целия ресурс а сега и това ... Нямам вече ресурс някой ако иска да пробра да пусне 1 сграда или нещо друго (складче) да кажете .
[color=red]Legends May Sleep But They Never Die [/color]
И при мен е така...max_steel написа:QUOTE (max_steel @ Dec 24 2008, 08:26) Сега пак почна да ми взема ресурса , като искам да стоя Сгради и да не се строят ..... Какво толкова стана за 1 нощ ????? Флотата ми я няма , целия ресурс а сега и това ... Нямам вече ресурс някой ако иска да пробра да пусне 1 сграда или нещо друго (складче) да кажете .
- VaSeTo0
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
- Контакти:
същата раота съм и аз, ама тъй като след малко трая да излизам а все още сейвана за 9:12 часа още не се е върнал го остаям.. нямам идея какъф е проблема, но освен флотите и взимането на ресурс за сграда която не се строи също и всички съобщения са ми 0/0.. дори битките ми от сейвъна ги няма
ПП: във 3-та ацц-то ми е VaSeTo0 [4:457:4]
ПП: във 3-та ацц-то ми е VaSeTo0 [4:457:4]
Последна промяна от VaSeTo0 на ср дек 24, 2008 8:43 am, променено общо 1 път.
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
Пуснах 3-ри сгради взима ресурса а сградите несе строят..
Последна промяна от MaKaVeL1 на ср дек 24, 2008 10:04 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
- Primal Fear
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
- Контакти: