Да ти кажа въобще не ми пука,както ти казах и по-горе въобще не ме кефиш и не мисля да падам на твоето ниво и простащина ,защото токуthuglife написа:Цитат(thuglife @ Dec 23 2008, 17:02) Newromancer къде видя кирливи ризи мойто момче?Нека помислим различно ОК.Решавам аз да се откажа - бутам се в стената а.к.а. Анубис като преди това на никой несъм казал за реца.Играчите X,Y,Z виждат реца и го събират и после аз пак съм виновен че съм ги налял.Наистина от това по-кирлива риза здраве му кажи.Това че ти си злобарче мене не ме вълнува разбери.По едно време съжалявах,че се отнесох лошо с тебе,но с тия приказки отново показа защо ти излезе прякор Мики Маус.
п.п. Крабанкал не се излагай моля ти се - единствената информация която имах за реца беше от Awaken,който ми каза 4е е минал 3-4 пъти което прави 80-90млн а останалите 100? Винаги сън казвал истината,явно на някой тва не му изнася - негов проблем.
виж си ме бил със опит
-акаунт Буба-няма колония +-50 системи от рециклажа-как го е засякъл и е литнал 3 мин след излизането му.
-и не знам за другите но поне на мене ми се вижда адски подозрителна тая колония на Ауейкън до Анубис нещо така много
внезапно е поникнала и то точно преди твоята битка.
Но както казах не ми дреме харчете си със кеф ресурса и се бийте по гърдите после че сте номер едно.