ако има администрация нека сложи край на целия този цирк на тази компаниика роял/цъфто защото всички видяха как са играли и роял и цъфто и тук в втора и в трета вселена,по запознатите знаят как роял качваше миналия рунд по едно време точките като играеше там,сега беше същото и с цъфто и в втора и в трета.Накеже ги и веднъж и load да миряса и да спре да ги защитава като знае какви номера вършат.Дано диос преразгледа случая с аякс и върне наказанието му до за мулти до края на рунда за да може справедливоста да възтържествува,а не да се допускат пак тези хора да си развяват ... работа ей така и никой нищо да не прави.skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Dec 23 2008, 12:47) Чета за някакви агитки.... мисля тази на админа е най-голяма![]()
А, да си помислите, че администрацията ще подкрепя по някакъв начин Рояла, е едно от най-абсурдните неща, които съм чел из този форум![]()
Финалната битка на Роял
- Mirotvoritelq
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 04, 2006 9:39 pm
- Контакти:
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Да се помолим да дойде админ и да заключи темата , че направо като чета се дера от яд .само какви бисери се пишат и какви нерви хабя само аз си знам . Ще го напиша ако трябва 100 пъти рунда трябваше да го спечели цуф обаче допуснаха грешка като не прочетоха правилата който всеки рунд се менят ,после беше най достоен да вземи рунда роял какво ревете на всички сви канчето , е сега като нямам как започнаха подмолни игри ,яд ма е да чета за играчи цуф и роял който са се доказали в тази игра аман спирам да пиша ,че и мен ще занулят във форума
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- chaha
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
- Контакти:
Има начин за натоварване и е проста ппрограмка .Та най -лесното нещо е от твойто ПС да пращаш данни към друго ПС без знанието наLoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 23 2008, 11:28) Чакайте, чакайте... вие знаете ли какво значи натоварване на сървъра? Как ще натовариш сървъра с 10-15 атаки, това да не е сървъра на някой мини-форум за тетрис фенове? Аз да спра да пращам атаки тогава, че туко-виж паднал сървъра заради мен, много крехък. Ако наистина е правил нещо такова (то има начини със заявки към сървъра ли как беше), то си е наказуемо, ама какво общо има с атаките това !? Спрете с тия психо-атаки на хаос, че съвсем се шашнах... мислех да играя лятото, то какво се оказа - играта още е супер бъгъва, двуят се флоти, падат сървъри като пратиш 10 атаки, не е нормално акаунти над 500к точки да имат 1000 бомбера... уат да фак?!![]()
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
-
BubaTheFearless
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
- Контакти:
Ама и в 3-та ли е същия цирк?Аз мислех да се местя там да си копам на спокойствие...Mirotvoritelq написа:QUOTE (Mirotvoritelq @ Dec 23 2008, 12:51) ако има администрация нека сложи край на целия този цирк на тази компаниика роял/цъфто защото всички видяха как са играли и роял и цъфто и тук в втора и в трета вселена,по запознатите знаят как роял качваше миналия рунд по едно време точките като играеше там,сега беше същото и с цъфто и в втора и в трета.Накеже ги и веднъж и load да миряса и да спре да ги защитава като знае какви номера вършат.Дано диос преразгледа случая с аякс и върне наказанието му до за мулти до края на рунда за да може справедливоста да възтържествува,а не да се допускат пак тези хора да си развяват ... работа ей така и никой нищо да не прави.
- Mirotvoritelq
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 04, 2006 9:39 pm
- Контакти:
много правилно ви го написа chaha и е така това го знае всяко хлапе,ама е крайно време да се престане с тия простотии от страна на роял.chaha написа:QUOTE (chaha @ Dec 23 2008, 12:54) Има начин за натоварване и е проста ппрограмка .Та най -лесното нещо е от твойто ПС да пращаш данни към друго ПС без знанието насобственика му естествено, колко време и колкото повече дани изпращаш толкова повече му товариш ПС
и не може да го ползва .Трябват минимум 2 ПС на аткуващия а ако има и 3 може да се източи и цял сървър. Е това го знае "всяко хлапе' което има ПС а на Рояла не може да се одрече ,че е умно хлапе и то бая.
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
-
BubaTheFearless
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
- Контакти:
Опа я споко ,тея номера Тралалайко ги въртеше преди бая време.Цъф не е открил топлата вода....Mo`Money написа:QUOTE (Mo`Money @ Dec 23 2008, 12:54) Да се помолим да дойде админ и да заключи темата , че направо като чета се дера от яд .само какви бисери се пишат и какви нерви хабя само аз си знам . Ще го напиша ако трябва 100 пъти рунда трябваше да го спечели цуф обаче допуснаха грешка като не прочетоха правилата който всеки рунд се менят ,после беше най достоен да вземи рунда роял какво ревете на всички сви канчето , е сега като нямам как започнаха подмолни игри ,яд ма е да чета за играчи цуф и роял който са се доказали в тази игра аман спирам да пиша ,че и мен ще занулят във форума
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Бе, аз като пусна 10 атаки и повече що не ми лагва?.Porter написа:Цитат(Porter @ Dec 23 2008, 12:50) Забравих си фъстъчките и бирата в къщи![]()
От цялата тема единственото, което ясно е - 10 атаки и сървъра лагваОправете си сървъра тогава
че то ако е така , значи немое се играе!
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
А ти замислил ли си се, че има начин да ти калкулират добития ресурс, така че не може да се бъгне безнаказано?Mirotvoritelq написа:Цитат(Mirotvoritelq @ Dec 23 2008, 12:51) ако има администрация нека сложи край на целия този цирк на тази компаниика роял/цъфто защото всички видяха как са играли и роял и цъфто и тук в втора и в трета вселена,по запознатите знаят как роял качваше миналия рунд по едно време точките като играеше там,сега беше същото и с цъфто и в втора и в трета.Накеже ги и веднъж и load да миряса и да спре да ги защитава като знае какви номера вършат.Дано диос преразгледа случая с аякс и върне наказанието му до за мулти до края на рунда за да може справедливоста да възтържествува,а не да се допускат пак тези хора да си развяват ... работа ей така и никой нищо да не прави.
И да, понеже ти играеш търговец, си наясно, че като си изтеглиш 100те мила или помече от борсата и спреш да продаваш, ипоченш да турпаш флот за да биеш zle, ще качиш повече точки, от нормалните 20-30к дневно, нали?
P.S.: Буба, 10 доклада ли имаш от мен, снощи? Питах те ина ЛС.
P.P.S.: Да, има програмки за създаване на излишен трафик, но такива не съм ползвал, най-малко пък към булфа. Няма никаква логика, сещате се, нали? А и тук говорим за нещо съвсем различно.
Последна промяна от RoYaL на вт дек 23, 2008 12:08 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.