Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
АКо има мераклии за шоу пригответе танкерите за тая нощ,тоя път няма прошка,цял рунд си траях ама край вече...
Ида те предупредя ,а си мръднал с точките ...а съм мръднал и аз ,дотук имам 4 предложения да ме налет колеги от други съюзи,така че можем и по твойте правила да се бием.Няма да сварят да ме накажат докато ти отнасям главата......
Последна промяна от BubaTheFearless на вт дек 23, 2008 11:29 am, променено общо 1 път.
Machoni написа:Цитат(Machoni @ Dec 23 2008, 12:25) айде Буба Действайте там...ние ще му освободим време от спийда...
ама къде си тръгнал с бъгери да се надиграваш не знам...не става
изпростехте всички ... какви бъгове какви к*рове какви п*тки ? тука се изредиха сумати народ да проверяват и пак ващо ... вземете млъкнете с тия бъгове
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !
AwakЕn написа:QUOTE (AwakЕn @ Dec 23 2008, 12:26) изпростехте всички ... какви бъгове какви к*рове какви п*тки ? тука се изредиха сумати народ да проверяват и пак ващо ... вземете млъкнете с тия бъгове
пич истината е,че играча цъфто (аякс) или който е там не трябва изобщо да играе с този акаунт и самия акаунт трябва да седи наказан до края на рунда за мулти разбираш ли тънкия смисъл?Защото когато цъфто (аякс) заигра с този акаунт още съществуваше акаунта cufto,защо после наказаха потаен,защото атомик е влизал в него и той беше наказан за мулти.Защо сега са махнати наказанията на цъфто (аякс) и си играе с кеф и желание?Ето тук искам отговори.Щом се наказва за мулти пише до края на рунда нека е до края на рунда.Щом потаен е наказан и аякс защо сега наказанията им са махнати?!?!?Или ще се наказват или не какви са тия циркове и пародии бе?
BubaTheFearless написа:Цитат(BubaTheFearless @ Dec 23 2008, 12:28) Няма проблем,той изкупи корабите на Роял ,щото всички други го бойкотират,но и това няма да му помогне......и аз имам почитатели
Айде да събираме агитките?!
Май темата се измести от първоначалния си смисъл.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Оправете си сървара и няма да обвинявате royala че атаки са му били в 1 секундичка Royala им показа вече мн пъти как се цъка таз игричка а сега другите да се кефят че е наказан и кво печелите ?
Mirotvoritelq написа:Цитат(Mirotvoritelq @ Dec 23 2008, 12:29) пич истината е,че играча цъфто (аякс) или който е там не трябва изобщо да играе с този акаунт и самия акаунт трябва да седи наказан до края на рунда за мулти разбираш ли тънкия смисъл?Защото когато цъфто (аякс) заигра с този акаунт още съществуваше акаунта cufto,защо после наказаха потаен,защото атомик е влизал в него и той беше наказан за мулти.Защо сега са махнати наказанията на цъфто (аякс) и си играе с кеф и желание?Ето тук искам отговори.Щом се наказва за мулти пише до края на рунда нека е до края на рунда.Щом потаен е наказан и аякс защо сега наказанията им са махнати?!?!?Или ще се наказват или не какви са тия циркове и пародии бе?
не той не се опита да ми бутне част от флотата ? нали ? нощеска му спират наказанието той пуска модец влиза по някое си време ... спай по висок от моя аз съм си спокоен изведнъж .. ??? не ми обяснявай примири се там ...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128232][/url]
чорабе търговец ;)
Buba
2008-09-28 11:45:49 Докладвай
дали ще постъпя глупаво ако
обява 10млн награда за
главата ти?
Отговори Изтриване АЙДЕ !